Thomas Bo Larsen om sin personlige favorit julefilm: "Jeg elsker den simpelthen"

Ny podcast om julefilm
Billede
(© Advokaten / Viaplay)

Julen nærmer sig med hastige skridt. Det betyder naturligvis, at det er tid til at samle hele familien foran skærmen enten ved TV’et eller i biografmørket og se nogle hyggelige julefilm.

Mange har faste traditioner om at se de samme film hvert år til juletid, og der er sågar et utal af filmklassikere, som nærmest kun kan ses i og omkring december måned.

 

LÆS MERE: Thomas Bo Larsen tog inspiration fra ikonisk skurk i ny julefilm

Lige nu kan man tage familien under armen og tage ind og se Julemandens datter 3 - Den magiske tidsmaskine, som meget vel kan blive en del af en ny juletradition.

I rollen som den griske Baron von Ravn i filmen ses Thomas Bo Larsen, som vi har taget en snak med omkring hele denne herlig filmgenre. Instruktør på filmen, Christian Dyekjær, gør os også selskab og bliver en del af julehyggen.

Lyt til hele podcasten herunder - eller find den på din foretrukne podcast-app:

Et af samtaleemnerne er, hvilke julefilm, som de hver især har et specielt godt forhold til. I den forbindelse var de to herre meget enige.

- Jeg elsker simpelthen Alene Hjemme, fortæller Thomas Bo Larsen.

- Hele det forsvarsunivers den lille dreng laver til de der to tosser.

- Det er et virkelig godt koncept. Det handler jo ikke så meget om jul, det handler jo i virkelighed om, at den lille dreng bliver forladt.

Christian Dyekjær tilføjer:

- Det ender jo alligevel med at familien samles til sidst.

- Det gode ved de film er, at de både er for børn og voksne.

'Julemandens Datter 3: Den magiske tidsmaskine' kan ses i biografen nu.