Spice Girl slutter sig til Orlando Bloom i ny film fra manden bag 'District 9'

Spice up your life!
Billede
(© Spice World / Columbia Pictures)

Tilbage i 2009 bragede filmskaberen Neill Blomkamp igennem med science fiction-filmen District 9. Den fulgte han op med de ikke helt så succesfulde Elysium og Chappie i samme fantasifulde genre.

Forude for den 43-årige instruktør venter en spilfilmatisering i form af Gran Turismo. Han har nu tilføjet et par nye navne til den allerede alsidige rolleliste. Det skriver Empire Online.

Med på farten kommer nemlig bl.a. også den forhenværende spice girl og skuespiller Geri Halliwell-Horner aka Ginger Spice samt Djimon Hounsou, man bl.a. kender fra DC's superhelte-univers i film som Black Adam, Shazam!, Aquaman og Captain Marvel.

 

LÆS OGSÅ: Orlando Bloom skal være med i sin første storfilm i 9 år

Med på filmens rolleliste finder man endvidere navne som David Harbour, Archie Madekwe og Orlando Bloom, videre til Daniel Puig, Josha Stradowski og Thomas Kretschmann.

Spillet 'Gran Turismo' har måske nok ikke en historie i sig selv, men filmatiseringen kommer faktisk til at være baseret på en historie fra virkelighedens verden.

Filmen beskrives således som "den ultimative ønskeopfyldelsesfortælling", hvor man følger en teenager, som spiller netop 'Gran Turismo'. Han vinder her en række konkurrencer og ender faktisk med at blive en rigtig professionel racerkører. Vildt! 


LÆS OGSÅ: Kontroversiel filmskaber instruerer sin første spillefilm i 18 år

Madekwe har rollen som teenageren, mens Harbour er en pensioneret racerkører, der lærer ham at sidde bag rattet.

Halliwell-Horner og Hounsou indtager rollerne som forældrene til filmens unge racerkører, mens Puig spiller hans bror og Stradowski er en rivaliserende kører med Kretschmann i rollen som hans far.

'Gran Turismo' er sat til at have biografpremiere den 11. august 2023.