Se det søde billede: E.T.-holdet genforenes 40 år efter

Drew Barrymore troede, at rumvæsnet var rigtigt
E.T. the Extra-Terrestrial Universal Pictures
(© E.T. the Extra-Terrestrial (Universal Pictures))

I år kan Steven Spielbergs rørende klassiker E.T. the Extra-Terrestrial fra 1982 fejre hele 40 år. I forbindelse med filmens jubilæum har Drew Barrymore, der spillede Gertie i filmen, samlet tre øvrige skuespillere fra science fiction-filmen i sit The Drew Barrymore Show.

Med på scenen deltog således også Henry Thomas, Dee Wallace og Robert McNaughton - henholdsvis Elliott, Mary og Michael.

Se det fine billede af de fire skuespillere nederst i artiklen.

Det blev til en nostalgisk genforening med flere fine, søde og sjove historier skuespillerne imellem. Bl.a. fortæller Drew Barrymore, hvordan hun under optagelserne troede, at rumvæsnet E.T. var ægte.

LÆS OGSÅ: Steven Spielbergs mest personlige film til dato

E.T. er dog som bekendt ikke et ægte væsen fra det ydre rum, men derimod en dukke styret af diverse dukkefører og med stemme af Pat Welsh.

Den i dag 47-årige Barrymore fortæller:

- Jeg elskede ham virkelig på sådan en dyb måde [...] Jeg ville tage frokost med til ham.

De øvrige skuespillere, der også dengang var en smule ældre end Barrymore, fortæller bl.a. også om dette særlige bånd mellem Barrymore og rumvæsnet.

LÆS OGSÅ: Ærlig Steven Spielberg udpeger den værste Indiana Jones-film

Henry Thomas deler bl.a. denne søde anekdote:

- Det første jeg husker er, at vi var på optagelserne, og det var ret koldt, og du [Barrymore, red.] spurgte garderobedamen, om du måtte få et tørklæde til E.T.'s hals, fordi han ville blive kold. Så du viklede tørklædet rundt om hans hals.

Faktisk var Drew Barrymores fantasi så levende, at hun snakkede løs med E.T., det fortæller Dee Wallace. Det gik endda så vidt, at Steven Spielberg udnævnte to fra produktionen til at holde E.T. i live. Så hver gang Barrymore kom over for at tale med E.T., ville han reagere på hende.

LÆS OGSÅ: Hitchcock havde bizar årsag til, at han aldrig ville møde Spielberg

Helt naturligt kommer snakken i talkshowet også ind på, hvorvidt de fire skuespillere kunne se dem blive genforenet på lærredet i en efterfølger til 'E.T. the Extra-Terrestrial'.

Det tænker ingen af dem dog at ville, bl.a. grundet filmens klassiker-status og at filmens oprindelige manuskriptforfatter Melissa Mathison døde i 2015.