Cookie- og Privatlivspolitik
Paprika Steen afslører: Denne scene fik flest grin under optagelserne til 'Fædre og mødre'

Paprika Steen afslører: Denne scene fik flest grin under optagelserne til 'Fædre og mødre'

Interview om den biografaktuelle komedie

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Vi har mødt Paprika Steen til en snak om instruktørens aktuelle film Fædre og mødre, der har fået årets bedste danske biografåbning.

Komedien spidder forældreskabet og skolesystemet og har masser af humoristiske optrin – med masser af danske stjerne på rollelisten, herunder Rasmus Bjerg, Nikolaj Lie Kaas, Lise Baastrup og mange flere.

Da Paprika Steen besøgte vores podcast, afslørede hun, hvordan stemningen var bag kameraet. Kunne skuespillerne lade være med at grine? Og hvilken scene trak flest grin under optagelserne?

- På et tidspunkt, hvor Rasmus til forældremødet skal forklare, hvad der skal ske på hytteturen, der var vi jo alle sammen til stede, der var der meget grin. Men faktisk vil jeg sige, at det ikke var så slemt. Folk holdt sig, fordi de kunne jo også godt komme til at grine og så kunne man jo, fordi vi var så mange, bare være en der sad (og grinte, red.), fortæller Paprika Steen.

- De var så ekstremt disciplinerede, og de var så søde, og de var så dejlige... Jeg kan ikke huske siden 'Festen', at jeg har haft det så sjovt med at lave noget. 

Paprika Steen understreger i øvrigt, at Nikolaj Lie Kaas, som vi tidligere har hørt er en værre grinbidder, er ”blevet meget bedre”.

 

LÆS OGSÅ: Paprika Steen har én dansk stjerne, hun altid vil have med i sine film

Instruktøren mindes især en enkelt optagedag, som for hende understregede det gode sammenhold bag kameraet:

- En dag havde de flyttet optagelserne - uden at fortælle mig det. Det vil sige, det var koldere, når vi startede, end det skulle have været, og der skulle vi ned og bade i en sø. Jeg tænkte, ”Fuck. Det er sidste dag i september eller første dag i oktober, og de skulle ned og bade, ikke i havet, men i en sø, som jo bare altid er koldt”.

- Så kom vi derned alle sammen, vi får at vide, at der er tjekket for alger, der er ikke nogen giftige alger, men der er stadig igler, sådan nogle store sorte skovsnegle, nede i vandet, og jeg tænkte, hvis det var mig, var jeg aldrig gået ned i det vand.

- Men hele holdet hoppede i, selv ungerne og Amanda Collin, der var fire måneder henne. Iskoldt.

- "Vi gør det for Paprika", hørte jeg nogen sige. Jeg tror, det handler om, at vi er kollegaer på en anden måde, jeg er ikke bare en instruktør, jeg spiller jo også sammen med dem. Men at se dem hoppede i vandet uden et kny, jeg blev helt betaget af det. Det var virkelig kærlighed altså, det var det.

’Fædre og mødre’ kan ses i biografen nu.

Lyt til hele podcasten med Paprika Steen herunder - eller på din foretrukne podcast-app:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.