Ikonisk gyserserie er tilbage: Se det første creepy billede fra ny film

Der venter masser af blod!
Billede
(© The Evil Dead / New Line Cinema)

Vores forventninger til Evil Dead Rise er høje! Filmen startede som en direkte-til-streaming-film, men efter flere fantastiske publikumsreaktioner får vi gyseren i biografen.

Instruktør og manuskriptforfatteren bag Lee Cronin har lovet blod - masser af blod. Og det får vi da også på første billede fra 'Evil Dead Rise', der blev delt af Warner Bros. i anledning af Halloween.

Se billedet af den klamme Deadbite nederst.

 

LÆS OGSÅ: Ikonisk gyserhelt sendes på pension - skuespiller giver ærlig årsag

Den femte Evil Dead-film følger kvinden Beth, der besøger sin ældre søster Ellie, som er alenemor til tre børn i sin egen trænge lejlighed i Los Angeles. Men deres genforening ødelægges, da de finder en mystisk bog i Ellies bygning, som hidkalder kødædende dæmoner. Det tvinger Beth ind i en vild, voldsom og blodig modstandskamp.

Lily Sullivan indtager hovedrollen som Beth, mens søsteren spilles af Alyssa Sutherland. Til trods for, at det er en Evil Dead-film vil den ikoniske hovedrolle Ash Williams ikke optræde - til gengæld er skuespiller Bruce Campbell producer på projektet sammen med seriens oprindelige skaber Sam Raimi, som man måske også kender som manden bag de tre oprindelige Spider-Man-film.

LÆS OGSÅ: Vildt! Ny Evil Dead-film indeholder virkelig mange liter blod!

Raimi har selv udvalgt den nye instruktør Lee Cronin, der brød igennem med gyseren The Hole in the Ground. Den første The Evil Dead landede i 1981 og vore seneste besøg i gyser-universet var i tv-serien 'Ash vs. Evil Dead', som stoppede efter tre sæsoner i 2018.

En dansker er også en del af filmens hold, tonemester Peter Albrechtsen har nemlig været med til at lave filmens lyddesign.

'Evil Dead Rise' får biografpremiere den 20. april 2023.