Cookie- og Privatlivspolitik
Her er den næste Thanos: Instruktør fastslår ny Marvel-skurks enorme betydning for MCU

Her er den næste Thanos: Instruktør fastslår ny Marvel-skurks enorme betydning for MCU

Mød ham i 'Ant-Man and The Wasp: Quantumania'

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Marvels kulørte superhelte-univers er fyldt med mægtige skurke. Nu gør endnu en sin farlige entré i MCU; Kang the Conqueror, som vi mødte kort under et andet navn i serien 'Loki'.

Jonathan Majors spiller superskurken, der nu venter i den kommende Ant-Man and The Wasp: Quantumania, som har premiere til næste år.

Kang er dog ikke blot endnu en skurk i rækken, der kommer og går igen. Han kommer nemlig til at spille en stor og afgørende rolle i MCU fremadrettet. Det skriver Empire. Se også et nyt billede af Kang nederst i artiklen.

 

LÆS OGSÅ: Efter Thanos: Hvem er Marvels nye, store skurk egentlig?

Kang kommer altså ikke kun til at være at finde i den kommende Ant-Man-film, men vil få en større rolle for det store univers i fremtiden. Tænk bl.a. på Avengers: The Kang Dynasty, der er opkaldt efter ham, og som er sat til at lande i 2025.

Således fortæller instruktøren af den kommende og tredje film om Ant-Man, Peyton Reed, følgende:

- Jeff Loveness, der skrev denne film, skriver også 'The Kang Dynasty', så der har været en del diskussion om den betydning, som denne optræden af Kang the Conqueror har. Der er store ting i vente.

Instruktøren fortæller videre om, hvordan Kang er en skurk med magt over tid, videre til, at han også er både en dygtig kriger og strateg samt en "en all-time skurk", som Reed beskriver det.

 

LÆS OGSÅ: Første trailer til 'Ant-Man 3': Mød Marvels næste store superskurk

Det lader altså til, at man godt kan forvente sig en noget mere magtfuld superskurk end, hvad Ant-Man og co. tidligere har stået overfor i solofilmene om den lille helt. Tag eksempelvis skurke som Yellowjacket og Ghost. Peyton Reed uddyber:

- Det, der er interessant for mig, er at tage den mindste - og i nogles øjne svageste - Avenger, og sætte ham op imod denne absolutte naturkraft.

Det lyder altså til, at Kang bliver MCUs nye Thanos - altså en superskurk som går på tværs af filmene og som vil blive de nye fasers hovedfjende.

Kang besidder ganske vist ingen superkræfter, men er et ekstraordinært geni med forstand på historie, ingeniørkunst og teknik. Samtidig har han en avanceret kampdragt fra fremtiden. Læs mere om skurken her.

'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' får biografpremiere den 16. februar 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.