Cookie- og Privatlivspolitik
Game of Thrones-skabers fantasybog er på vej som biograffilm... selvfølgelig med drager

Game of Thrones-skabers fantasybog er på vej som biograffilm... selvfølgelig med drager

Warner Bros. står bag ny animationsfilm

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

George R.R. Martin er bedst kendt som forfatteren bag bogserien 'A Song of Ice and Fire' der dannede baggrunden for Game of Thrones, der stadig er en af de mest populære serier nogensinde.

Men inden Martin skrev om Starks, Targaryens og Lannisters, forfattede han i 1978 en anden fantasy-historie, som ikke udspiller sig i Westeros.

Novellen 'Isdragen' handler om pigen Adara, der blev født under den værste isvinter, man kan forestille sig. Hun møder en storslået isdrage, som hun lærer at ridde på. Da en krig kommer til hendes gård, påtager den lille pige sig at redde sin familie og afslutte krigen med hjælp fra isdragen. Det lyder lidt Game of Thrones-agtigt, ikke?

 

LÆS OGSÅ: Kan du huske The Mountain fra 'Game of Thrones'? Han har tabt sig 60 kg - se det vilde foto

Martin kunne afsløre i et interview med Penguin Random House, at filmselskabet Warner Bros. har købt rettighederne til bogen og har planer om at lave den til en animeret spillefilm.

- Det er bare en novelle, der primært er en historie for børn, men vi skal lave den til en film.

- Vi vil udvide den til en fuldt ud animeret film, som vil få premiere i en biograf nær dig.

 

LÆS OGSÅ: Game of Thrones-stjerne raser mod Disney: "Hvad fuck laver I?"

Fans har allerede set en version af en isdrage i den originale 'Game of Thrones'-serie i sidste sæson af serien, hvor The Night King red på en zombieversion af en af Daenerys' drager i afsnittet 'The Long Night'.

Isdragen fra den kommende film vil dog formentlig ikke have noget med 'Game of Thrones'-universet at gøre.

Filmen vil slutte sig til de mange andre kommende projekter, som vi har i vente baseret på George R.R. Martins bøger og historier. Dem kan man læse mere om her.

Warner Bros. har ligeledes en anden animeret fantasy-projekt på vej i form af 'Lord of the Rings: The War of Rohirrim', der udspiller sig Peter Jacksons filmiske fantasy-univers fra Ringenes Herre.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.