Efter Afdeling Q: Jussi Adler-Olsen er klar med ny spændende krimioplevelse

Tag også en quiz om det populære krimi-univers (sponsoreret)
Små dikrete drab / Podimo
(© Podimo)

Bestseller-forfatteren Jussi Adler-Olsen er nok bedst kendt for Afdeling Q-bøgerne om vicekriminalkommissæren Carl Mørck, der senere er blevet til en række uhyre populære biograffilm.

Nu er forfatteren klar med en spændende og satirisk krimifortælling i nyfortolkningen af hans novelle fra 2011, 'Små diskrete drab'. Adler-Olsen kaster sig for første gang i sin karriere udi et såkaldt lyddrama, hvor et stjernespækket cast vækker hans krimifortælling til live udelukkende gennem lyd på platformen Podimo.

LYT MED HER PÅ PODIMO


'Små diskrete drab' handler om manden Lars Hvilling Hansen, der tager sin skæbne i egen hånd, efter hans kone forlader ham med en stikpille om, at han er blevet for kedelig.

Lars finder nu et sted, hvor det vrimler med kvinder, der sætter pris på ham og hans talenter. Han har nemlig en helt speciel evne for at skaffe sig af med rige, besværlige ægtemænd.

Lars Brygmann og Mads Reuther © Podimo

Den originale novelle er her omskrevet, optimeret og moderniseret til lydmediet, mens historien stadig indeholder alle de klassiske og velfungerende virkemidler, vi kender så godt fra Jussi Adler-Olsen. Hertil er tilsat både humor og satiriske toner.

'Små diskrete drab' er skabt i samarbejde med Podimo og udgives eksklusivt på platformen. De to første episoder i serien kan allerede høres nu, mens de resterende episoder udgives de næste fire mandage.

Stjernespækket stemmecast

Lars Brygmann og Mads Reuther indtaler de førende roller i 'Små diskrete drab', mens birollerne herudover er besat af flere store, danske navn. Rollelisten tæller nemlig også bl.a. Cecilie Stenspil, Ditte Ylva Olsen, Marie Reuther og Helle Fagralid.

'Små diskrete drab' udgives eksklusivt på Podimo og udkommer i seks episoder på følgende datoer:

31. oktober: Første og anden episode
7. november: Tredje episode
14. november: Fjerde episode
21. november: Femte episode
28. november: Sjette og sidste episode

Dansk films mest populære krimiunivers

Jussi Adler-Olsens bøger om vicekriminalkommissær Carl Mørck og hans umage hold af kollegaer kan vidst roligt siges at stå bag det mest populære krimiunivers i dansk filmhistorie. Her finder man indtil videre fem filmatiseringer: Kvinden i buretFasandræberneFlaskepost fra PJournal 64 og Marco effekten.

Du kan lytte til alle Afdeling Q-bøgerne hos Podimo

 

Test din viden om det populære Afdeling Q-univers med nedenstående quiz. God fornøjelse!