'Bridget Jones 4' er på vej - og det kan blive meget sørgeligt

Forfatteren bag udtaler sig
Billede
(© BRIDGET JONES' BABY / Universal Pictures)

Det er 21 år siden, at Renee Zellweger første gang kunne ses som Bridget Jones på det store lærred i Bridget Jones' Dagbog. Sidenhen er det blevet til to efterfølgere, hvoraf den seneste, Bridget Jones’ Baby, udkom i 2016.

Men det sidste punktum er ikke sat i den romantiske komedie-serie. Helen Fielding, forfatteren bag bøgerne bag filmene, har nemlig afsløret, at hun arbejder på en fjerde film.

 

LÆS OGSÅ: 16 ting du (måske) ikke vidste om Bridget Jones

'Bridget Jones 4' vil være baseret på romanen 'Mad About the Boy' fra 2013. Til Radio Times Magazine udtaler hun:

- Ja, jeg arbejder på det, og jeg håber virkelig, at det sker. Alle film, der bliver lavet, er et mirakel – det er meget svært at få lavet en film og at lave dem gode. Men jeg ville elske den på det store lærred.

Inden vi går videre, så vil vi lige advare om, at den følgende indeholder spoilers om Bridget Jones liv og bogforlægget.

'Mad About the Boy' foregår 20 år efter de oprindelige romaner. Bridget Jones er blevet gift og har fået børn med Mark Darcy. Men det utænkelige sker. Mark dør, og efterlader Bridget i sorg.

Fire år senere vender hun tilbage på datingmarkedet, hvor der venter velkendte pinlige optrin og hjertevarme konsekvenser.

'Bridget Jones 4' er altså ikke officielt på vej, men at Fielding er ved at skrive manuskriptet burde være en god indikation om, at filmen kan blive en realitet. De tre foregående film har indtjent over 750.000 millioner dollars på verdensplan, så mon ikke Univers Pictures kunne være interesseret? Franchisen har i hvert fald masser af fans.