Stjerne afslører: Skammer sig over én særlig situation fra Harry Potter-filmene

Ny bog om Harry Potter-tiden
Billede
(© Warner Bros.)

Skuespilleren Tom Felton vil de fleste nok kende som Draco Malfoy i Harry Potter-franchisen. Nu har den 35-årige stjerne delt sine erindringer fra den tid i en ny bog med titlen 'Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard'.

I bogen afslører Felton, at han stadig i dag skammer sig over særligt én ting, der foregik under optagelserne, nemlig da han drillede sin medspiller Emma Watsons dansetrin.

 

LÆS OGSÅ: Dagbog afslører: Disse Harry Potter-film kunne Alan Rickman ikke lide

Tom Felton var selv 12 år, mens Emma Watson kun var 9 år, da de startede optagelserne på Harry Potter og de vises sten. Og da Felton og hans Slytherin-kollega Josh Herdman (Gregory Goyle) havde hørt, at Watson havde "lavet sit eget lille danseshow i sit omklædningsrum", gik de derover for at drille hende. Det fortæller Felton til Insider:

- Vi fniste hele vejen ned til Emmas show, og vores fnisen blev højere og højere, da hun begyndte at danse.

- Vi var bare nogle lortede drenge, mest på grund af akavethed, og fordi vi troede, at hvis vi talte grimt, var vi seje, men Emma var åbenlyst ked af vores tankeløse reaktioner. Jeg følte mig som et røvhul og med rette.

 

LÆS OGSÅ: Alan Rickmans dagbog røber tanker om Daniel Radcliffe: "Jeg tror stadig ikke rigtig, han er skuespiller"  

Felton fortæller, at han har undskyldt til Watson, og hun har accepteret undskyldningen. Men han fortæller også, hvorfor netop denne dumme, tankeløse teenager-handling, som sker nærmest hver dag, har hængt ved:

- Jeg tror, at svaret er, at jeg over årene har forstået, at af os alle sammen, havde Emma allermest at forholde sig til, den sværeste situation at være i, og fra den yngste alder, skriver skuespilleren og fortsætter:

- Hun blev på mange måder behandlet som en voksen fra den dag, hun blev hyret. Det er et fænomen, som jeg tror, kan være sværere for piger end for drenge. Felton uddyber:

- De bliver uretfærdigt seksualiseret i medierne og meget mere… Det sidste hun behøvede, i et miljø, som skulle have været - og normalt var - sikkert, venskabeligt og familiært, var Josh og mig, der grinte af hendes dans. Det er derfor, jeg skammer mig over det minde om vores opførsel.

Felton understreger, at han og Emma Watson i dag har et tæt venskab. Hun har endda stået for forordet til den nye bog, der kan købes nu.