Se videoen: Rørende genforening af 'Tilbage til fremtiden'-stjerner

Et smukt øjeblik
Billede
(© Tilbage til fremtiden / Universal)

Alle fans af Tilbage til fremtiden må hellere finde lommetørklæderne frem.

Til New York Comic Con i søndags gik billeder og videoer viralt på de sociale medier af en genforening mellem de to ikoniske skuespillere Michael J. Fox og Christopher Lloyd, der spiller henholdsvis Marty McFly og Doc Brown i Tilbage til fremtiden-filmene.

Duoen virkede synligt rørt, da de indtog scenen til stort bifald fra publikum, hvorefter Fox krammede sin gamle makker Lloyd, som også lagde sin arm omkring ham.

Michael J. Fox blev diagnosticeret med Parkinsons i 1990’erne og kunne nu fortælle tilskuerne til eventet, at Lloyd altid har været der for ham og støttet ham.

- Parkinsons er gaven, der bliver ved med at tage – men det er en gave, og jeg ville ikke ændre det for noget.

- Folk som Chris [Lloyd] har været der meget for mig, og det har så mange af jer også. Det handler ikke om, hvad jeg har, det handler om, hvad jeg har fået.

LÆS OGSÅ: Christian Bale indrømmer: Skylder Leonardo DiCaprio sin karriere

Tilbage i 1984, da 'Tilbage til fremtiden' startede sin produktion, var det uden Fox i hovedrollen. I stedet nåede Lloyd at spille adskillige scener sammen med Eric Stoltz, der oprindeligt havde fået rollen som Marty. Instruktør Robert Zemeckis indså dog, at Stoltz ikke var den rigtige til rollen. Derfor blev Fox castet i stedet, og produktionen måtte genoptage scenerne.

I dag er det svært at forestille sig andre end Michael J. Fox i rollen, og hans kemi med Christopher Lloyd er muligvis aldrig blevet toppet.

Se det smukke øjeblik herunder:

 

(Kan du ikke se opslaget herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)