Se det første hede foto fra 'Magic Mike 3' - med Channing Tatums sixpack

Den sidste dans får biografpremiere
Billede
(© Magic Mike XXL / Warner Bros.)

Stripperen Magic Mike er klar til en sidste svingom. Vi kunne allerede sidste år skrive, at en tredje og sidste film var på vej under titlen Magic Mike's Last Dance.

Nu har hovedrolle Channing Tatum delt det første hede foto fra filmen på Twitter. Se fotoet nederst i artiklen.

I selvsamme tweet bekræftet den 42-årige stjerne også, at filmen får en biografpremiere – den har ellers tidligere været sat til at udkomme på streaming.

 

LÆS OGSÅ: Her er de 20 frækkeste sexscener på film

Men nu er den altså sikker: 'Magic Mike's Last Dance' får biografpremiere, så den er klar til Valentinsdag næste år – mere præcist 9. februar 2023.

Handlingen er indtil videre ikke afsløret, men vi ved, at holdet fra de to første tilbage film vender tilbage – både foran og bag kameraet. Steven Soderbergh instruerer, Reid Carolin har forfattet manuskriptet og Tatum spiller igen Mike.

Blandt de nye navne på rollelisten finder man den rutinerede Salma Hayek, der overtog rollen fra Thandiwe Newton, som pludselig forlod produktionen.

Vi får også det første glimt af Hayek på det nye sensuelle foto, hvor hun mærker på Tatums sixpack. I et interview med People har den 56-årige Hollywood-stjerne tidligere teaset for, at Tatum giver hende en fræk lap dance i 'Magic Mike 3':

- Hvis du synes, at han kunne danse [før], så vil det gå op for dig, at du ikke har set noget endnu. Hans danseevner – han er bare blevet bedre.

'Magic Mike’s Last Dance' får premiere den 9. februar 2023.