Se billedet: The Shining-stjerne er tilbage i første film efter 20 år

Shelley Duvall får rolle i gyserfilmen 'The Forrest Hills'
The Shining / Warner Bros.
(© The Shining / Warner Bros.)

Efter to årtier væk fra rampelyset er tiden kommet for Shelley Duvall til at vende tilbage til filmens verden.

Ifølge Deadline er The Shining-skuespilleren nemlig snart tilbage i en ny gyserrolle i en independent-film med titlen 'The Forest Hills'.

Det første billede af Duvall fra de igangværende optagelser er blevet udsendt online. Se billedet nederst.

’The Forest Hills’ er skrevet og instrueret af filmskaberen Scott Goldberg og følger Rico, der er plaget af mareridtsagtige syner efter at have fået en alvorlig hovedskade. Duvall skal spille rollen som den lidende mands mor, som også vil blive hørt som en af ​​hans indre stemmer.

Rollelisten byder også på en anden 80'er-kending, nemlig Edward Furlong - drengen fra 'Terminator: 2: Judgement Day' - se det første foto af ham her.

LÆS MERE: Dansk filmskaber har mødt Halloween-ikon: Er han verdens bedste gyserinstruktør?

Shelley Duvall har siden 'Manna from Heaven' i 2002 levet et stille liv med sin kæreste Dan Gilroy i Texas, væk fra filmverdenen og rampelyset. Men nu er hun altså tilbage i en ny film, endda i en gyserfilm.

Duvall er vel mest kendt for sin rolle som Wendy Torrance i Stanley Kubricks berømte Stephen King-filmatisering The Shining. I løbet af 80'erne og 90'erne fortsatte skuespilleren med at optræde i en række produktioner, herunder den romantiske komedie Roxanne, samt Jane Campions Portrait of a Lady.

The Forrest Hills afventer premieredato.

 

Dreznick Goldberg Productions

Foto: Dreznick Goldberg Productions