Ryan Reynolds reagerer på kritik fra Deadpool-medspiller: "Det var en misforståelse"

God stil
Billede
(© Deadpool / 20th Century Fox)

Kun få dage efter, at komikeren T.J. Miller delte sine følelser omkring Deadpool-kollegaen Ryan Reynolds med verden - herunder at han ikke ville arbejde med ham igen, og at han mente, at Reynolds hadede ham - ja, så er den konflikt vist allerede løst.

Det fortæller Miller, da han besøger radiostationen SiriusXM:

- Det var virkelig sejt. Han sendte mig en e-mail dagen efter. Det var en misforståelse. Så jeg svarede på hans e-mail, og nu er det fint.

 

LÆS OGSÅ: Se videoen: Hugh Jackman vender tilbage som Wolverine i 'Deadpool 3'

I det nye interview trækker Miller i land og fortæller, at det fra hans side slet ikke var så slemt ment i første omgang. Han fortalte en mærkelig historie fra optagelserne af Deadpool, uden at tænke over, hvordan medierne ville reagere:

- Det er generelt et stort problem, jeg har. Jeg tænker ikke over konsekvenserne af det, jeg siger her og dér.

Komikeren fremhæver ligeledes, at han faktisk sagde en masse komplimenter om Ryan Reynolds, som de fleste medier valgte at overhøre i deres dækning.

Miller har måske en pointe, men hvordan man vender og drejer det, så var det nogle sprængfarlige vendinger, som han valgte at bruge om en situation, som åbenbart ikke betød noget for ham.

Som vi også understregede i vores første artikel, så er Miller kendt som en kontroversiel personlighed, der tidligere har været anklaget for seksuelle overgreb og grov mobning.

Så selvom T.J. Miller nu er på talefod med Ryan Reynolds igen, skal vi nok stadig ikke forvente, at han vender tilbage som Weasel i ’Deadpool 3’, som forventes at få premiere i september 2024.