Keanu Reeves afslører: Denne Marvel-helt vil jeg gerne spille

Flere stjerner er interesseret i rollen
Billede
(© The Matrix Resurrections / Warner Bros.)

Keanu Reeves har adskillige ikoniske roller og film i rygsækken fra Matrix til John Wick, men som en af de få superstjerner i Hollywood, har han aldrig rigtig haft en stor superheltehovedrolle.

Det tætteste vi kommer, er nok den nu biografaktuelle animationsfilm DC League af Superkæledyrene, hvor han lægger stemme til Batman. 

Medmindre man selvfølgelig tæller John Constantine som en superhelt. Reeves spillede DC-karakteren i filmen af samme navn fra 2005, som fornyligt fik annonceret en fortsættelse.

Stjernen er dog faktisk en selverklæret tegneserie-nørd, og da han forleden i Jimmy Kimmels talkshow blev spurgt om, hvilken superhelt, som den 58-årige Reeves gerne ville spille, lød svaret:

- Mit 10-årige jeg ville gerne være Ghost Rider.

 

LÆS OGSÅ: Superhelte-stjerne om vild kontrakt: Marvel ejer min røv

Det er ingen hemmelighed, at Marvels chefproducer Kevin Feige længe har ønsket at gøre Matrix-stjernen til en del af Marvels imponerende liste af stjerneskuespillere, og Keanu har selv ikke været afvisende overfor et fremtidigt samarbejde.

Dog kunne han godt møde konkurrence, når det kommer specifikt til den motorcykelkørende antihelt med det flammende kraniehoved. Som vi tidligere har skrevet om, har Ryan Gosling og The Walking Dead-stjernen Norman Reedus nemlig også tidligere vist interesse for at spille netop den rolle.

Lige nu har Disney ikke nogen officielle projekter planlagt om karakteren, men når skuespillere som Gosling og Keanu banker på døren, er der vel rigelig grund til bare at komme i gang.

Nicolas Cage har tidligere spillet Ghost Rider i to film i henholdsvis 2007 og 2011.

Keanu Reeves besøgte i øvrigt Jimmy Kimmel, fordi han selv debuterer som tegneserie-forfatter med værket 'BRZRKR'.