Cookie- og Privatlivspolitik
Er det her den nye 'Dum og dummere'? Instruktøren bag samler stjerne-duo

Er det her den nye 'Dum og dummere'? Instruktøren bag samler stjerne-duo

Den nye film lyder virkelig dum - og sjov!

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Peter Farrelly og hans bror, Bobby, står bag en af 90'ernes mest elskede og sjoveste komedier, Dum og dummere fra 1994 med Jim Carrey og Jeff Daniels.

Videre på hans CV finder man også komedier som Kingpin, Vild med Mary og Jeg, mig & Irene. Det bliver i samme fjollede boldgade, at hans nye komedie vil befinde sig.

Farrelly kaster sig nemlig igen ind i komedieland, denne gang med Zac Efron og John Cena, der skal spille med i komedien Ricky Stanicky. Det skriver Unilad.

 

LÆS OGSÅ: Skuespillerinde skal stå bag en ny version af populær sex-komedie

Det bliver Farrellys første rendyrkede komedie siden Dum og Dummere 2 fra 2014, mens han i 2018 både instruerede og var medforfatter på den Oscar-vindende dramakomedie Green Book med Viggo Mortensen og Mahershala Ali.

'Ricky Stanicky' følger tre teenagere, der laver en spøg, hvor et hus ender med at brænde ned i deres nabolag. De tre skaber nu en falsk person til at tage skylden, nemlig Ricky Stanicky.

Filmen følger således trioen tyve år senere, hvor man erfarer, at de har brugt dette Stanicky-alibi til at komme ud af enhver knibe, de er endt i gennem tiden.

TAG QUIZZEN: Hvor godt kender du de romantiske komedier fra 90'erne?

Da deres koner imidlertid tvinger dem til at arrangere et møde med Ricky Stanicky, vælger vennerne at hyre en skuespiller til rollen.

Hverken Zac Efron eller John Cena er nye udi komediegenren. Her finder man de to skuespillere i film som henholdsvis That Awkward Moment og Bad Neighbors samt Blockers og Daddy's Home 2.

Zac Efron har senest samarbejde med netop Peter Farrelly på filmen The Greatest Beer Run Ever.

'Ricky Stanicky' har endnu ingen premieredato, men forventes at starte produktion i starten af 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.