Cookie- og Privatlivspolitik
Den dæmoniske nonne vender tilbage - premieredatoen er sat

Den dæmoniske nonne vender tilbage - premieredatoen er sat

Der venter endnu mere gåsehud i biografen

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Hvis du har et forskræmt forhold til dæmoniske nonner, kan du godt forberede dig på isnende gåsehud i biografen. Der venter nemlig en opfølger til gyseren The Nun fra 2018 i form af The Nun 2. Det skriver Deadline.

Nu har efterfølgeren fået en premieredato, nemlig den 8. september 2023, mens det også er offentliggjort, at både Taissa Farmiga og Bonnie Aarons vender tilbage i deres respektive roller som søster Irene og den dæmoniske nonne Valak.

 

LÆS OGSÅ: Fortsættelse til ikonisk dansk gyser starter optagelser

'The Nun 2' instrueres af Michael Chaves, der også stod for instruktionen af The Curse of La Llorona og The Conjuring: The Devil Made Me Do It i det uhyggelige Conjuring-univers, som tog sin begyndelse i 2013 med James Wans Nattens dæmoner.

Fortsættelsen vil udspille sig i 1956 i Frankrig, hvor en præst findes myrdet, mens ondskaben nu spreder sig på ny. Filmen følger således atter søster Irene, der igen kommer til at stå ansigt til ansigt med dæmonen Valak.

På rollelisten finder man indtil videre også Storm Reid (Euphoria) i en endnu ukendt rolle, mens Akela Cooper er sat til at forfatte filmens manuskript, hvilket også var tilfældet på bl.a. James Wans gyser Malignant.

Den første 'The Nun' blev en kæmpe økonomisk succes, og er således den bedstsælgende film i hele The Conjuring-universet, der også tæller de tre Annabelle-film.

'The Nun 2' har biografpremiere den 8. september 2023.

Se The Nun online - Viaplay

Taissa Farmiga i 'The Nun' (2018) - Warner Bros.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.