Deadpool-skuespiller vil aldrig arbejde med Ryan Reynolds igen: "Han hader mig"

De havde et bizart øjeblik på settet
Billede
(© Disney)

Når den længe ventede Deadpool 3 rammer biograferne i 2024, bliver det uden bartenderen Weasel, der har været antiheltens følgesvend i de to første film.

Skuespilleren bag karakteren, T.J. Miller, har nemlig ikke det bedste forhold til hovedrolleindehaveren Ryan Reynolds. Og Miller har nu udtalt, at han ikke er interesseret i at medvirke i den næste film i serien – og han vil oveni købet aldrig arbejde med Deadpool-hovedrollen igen.

Millers udtalelser stammer fra podcasten 'The Adam Carolla Show', som han gæstede i sidste uge. Her fortæller ham, at han er overbevist om, at Reynolds hader ham.

Miller erindrer specielt en specifik episode, hvor Reynolds angiveligt skulle have været ubehagelig overfor ham, mens kameraerne rullede:

- Han var sådan: "Ved du, hvad der er fantastisk ved dig, Weasel? Du er ikke stjernen, men du giver lige nok eksposition til, at det er sjovt, og så kan vi skride og vende tilbage til den rigtige film".

Selvom begge skuespillere var i karakter på daværende tidspunkt, tog Miller stadig Reynolds’ ord personligt, og mener også, at det skabte en ubehagelig stemning hos filmholdet.

 

LÆS OGSÅ: Reynolds og Jackman forklarer, hvordan Wolverine kan være med i 'Deadpool 3'... men så!

Miller fortæller samtidig, at det øjeblik fortalte ham alt, hvad han havde brug for at vide om sin populære medskuespiller:

- Ville jeg arbejde med ham igen? Nej. Jeg ville ikke arbejde med ham igen. Jeg ønsker ham det bedste, fordi han er virkelig god som Deadpool, og jeg synes, det er mærkeligt, at han hader mig.

Spørgsmålet er om T.J. Miller overhovedet var på tegnebrættet til at medvirke i 'Deadpool 3'. Komikeren har nemlig selv været omgivet af kontroverser gennem hele sin karriere.

I 2017 blev han anklaget for seksuelle overgreb mod en kvinde. Et år senere blev han anklaget for at mobbe en medskuespiller på settet til HBO-serien Silicon Valley, hvilket resulterede i, at han blev skrevet ud af serien. Derudover blev han i 2018 arresteret for angiveligt at have lavet en falsk bombetrussel på et tog. De anklager blev dog frafaldet med Millers tidligere hjerneoperation som en faktor i bedømmelsen.

Men det har gjort Miller til en uønsket mand i Hollywood.

 

LÆS OGSÅ: 'Deadpool 3' får ny instruktør: Ryan Reynolds fejrer det med sjovt billede 

Dog vil Miller ikke brænde sine broer fuldstændig og nævner i den forbindelse en anden kendt filmskaber, som han tidligere har haft en anstrengt forhold til:

- Jeg har sagt det samme om Michael Bay, og vi er venner i dag, og jeg vil gerne arbejde sammen med ham igen.

I samme ombæring får Miller også lige nævnt, at også Michael Bay har "en meget specifik holdning" til Ryan Reynolds efter, at de arbejdede sammen på Netflix-filmen 6 Underground fra 2019. Hvad det indebærer, er ikke til at vide.

'Deadpool 3', hvor Hugh Jackman vender tilbage som Wolverine, har premiere i september 2024.

Former 'Deadpool' Star Won't Return, Says Ryan Reynolds Became  “Horrifically Mean” After Success - Inside the Magic