'Deadpool 3' får ny instruktør: Ryan Reynolds fejrer det med sjovt billede

Originale forfattere er også tilbage
Billede
(© Disney)

Nu er der godt nyt til hungrende Deadpool-fans. Den tredje film i serien ser nemlig ud til at have fundet sin instruktør.

Deadpool 3 ser ud til at skulle instrueres af Shawn Levy - et navn, der formentlig vil vække genklang hos de fleste fans af hovedrollen Ryan Reynolds.

Makkerparret var nemlig sammen om successen Free Guy og er lige nu aktuelle på Netflix med sci-fi-filmen The Adam Project. De to har med andre ord fundet en kemi, som de nu viderefører i 'Deadpool 3', der er altså er et skridt nærmere på at blive lavet.

Reynolds udtrykker selv sin glæde på Instragram, hvor han kalder det den trejde film i sin Shawn Levy-trilogi. Fotoet fra Instragram - som du finder nederst i artiklen - viser de tre karakterer Guy, Adam og ikke mindst Wade Wilson aka Deadpool.

LÆS OGSÅ: Ryan Reynolds deler verdens bedste idé til 'Deadpool 3' med Wolverine

Ikke nok med det, så er forfatterne bag de to første film, Rhett Reese og Paul Wernick, nu også blevet hentet ind for at arbejde på manuskriptet til 'Deadpool 3'. Det sker efter, at de i første omgang ellers ikke blev annonceret som en del af projektet, hvis manuskript oprindeligt skulle skrives af de to søstre Wendy og Lizzie Molyneux.

Med andre ord: 'Deadpool 3' kommer tættere og tættere på - og holdet bag ser bedre og bedre ud. 

Reynolds har udtalt, at han pt. holder en pause fra skuespillet, men det virker til, at 'Deadpool 3' med al sandsynlighed bliver en af hans første projekter, når han er klar igen.

Det er bekræftet tidligere, at den nye film vil blive en del af MCU og fortsat vil beholde sin R-rating, der betyder både bandeord og blod.

'Deadpool 3' har endnu ingen premieredato.

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Ryan Reynolds (@vancityreynolds)