Cookie- og Privatlivspolitik
Christian Bale afslører den overraskende rolle, han gerne vil spille i Star Wars

Christian Bale afslører den overraskende rolle, han gerne vil spille i Star Wars

Fra DC til Marvel - og nu ud i en galakse langt, langt borte?

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Alsidige Christian Bale har portrætteret en lang række af mindeværdige karakterer i sin karriere. Fra psykopaten Patrick Bateman i American Psycho til Batman i Christopher Nolans Dark Knight-trilogi med mange flere.

Senest hoppede han ind i Marvel-universet som den urovækkende skurk Gorr the God Butcher i den kulørte Thor: Love and Thunder. Og i denne uge er han biografaktuel i filmen Amsterdam.

Det behøver bestemt ikke at stoppe der, hvad angår at se Christian Bale i store film-franchises. Forude kunne muligvis vente en rolle i Star Wars-universet. Om ikke andet, så en lille rolle. Det skriver The Hollywood Reporter.

 

LÆS OGSÅ: Derfor er Christian Bales Gorr den bedste Marvel-skurk

Til spørgsmålet om, hvorvidt den 48-årige skuespiller har lyst til at træde ind i Star Wars-franchisen, svarer han noget spøgefuldt følgende:

- Alt, hvad jeg nogensinde ønskede i Star Wars, var at være i et Star Wars-kostume og slå mit hoved på en dør eller noget lignende, når jeg gik igennem. Bale uddyber:

- De rigtige nørder, der så Star Wars alt for mange gange, kendte altid til den ene scene, hvor stormtrooperen slår hovedet på døren, når han går igennem den. Jeg ville være den fyr.

Christian Bale henviser her til en scene i Star Wars: A New Hope fra 1977, hvor man ser en stormtrooper i baggrunden banke hovedet ind i en dørkarm - hvis man holder godt øje vel at mærke. Se klippet nederst.

 

TAG QUIZZEN: Hvor godt kender du Batman-filmene?

Selvom svaret måske nok er sagt med et smil på læben, anes der også en oprigtig interesse i at indtage en rolle i en galakse langt, langt borte. Således fortsætter Bale:

- Men hør her, hvis jeg er så heldig at være mere end det […] Hvilken fornøjelse det ville være. Jeg har stadig figurerne fra, da jeg var lille.

Skuespilleren fortæller endvidere, at han kender produceren Kathleen Kennedy fra dengang, han spillede med i Steven Spielbergs Empire of the Sun. Hun er som bekendt nu en af hovedkræfterne bag Star Wars.

Det er derfor måske ikke helt utænkeligt, at Christian Bale skal finde et lyssværd frem på et tidspunkt.

James Bond-stjernen Daniel Craig har tidligere spillet en Stormtrooper i The Force Awakens.

Christian Bale er biografaktuel i denne uge med filmen 'Amsterdam'.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.