Cookie- og Privatlivspolitik
Bruce Willis afviser: Har ikke solgt sit ansigt

Bruce Willis afviser: Har ikke solgt sit ansigt

Actionstjernen ejer stadig alle rettigheder

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

I sidste uge kunne vi her på kino.dk rapportere, at den nu pensionerede skuespiller Bruce Willis ifølge askillige store nyhedsmedier skulle have solgt alle rettigheder til sit ansigt og stemme til det amerikanske firma Deepcake.

Angiveligt ville selskabet bruge Deepfake-teknologi, der via kunstig intelligens og machine learning giver én mulighed for at sætte en persons ansigt og stemme over på en anden person digitalt, til at lade Willis blive ved med at være med i film el.lign., selv efter han trak sig tilbage.

Alt det viser sig dog nu ikke at passe. En talsperson for actionstjernen har fortalt BBC, at han har ingen aftale med selskabet. Deepcake har også selv udtalt, at Willis fortsat er den eneste, der har rettighederne til hans ansigt.

Skuespilleren annoncerede tidligere i år, at han ville træde væk fra skuespil efter at blive diagnosticeret med afasi, hvilket giver ham vanskeligheder, når det kommer til især sprog og tale. Derfor er han ikke i stand til selv at medvirke i fremtidige film.

Hvis vi ser hans "digitale tvilling" dukke op i fremtidige projekter, vil det dermed indtil ikke være uden, at Willis selv har sagt god for det.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.