Cookie- og Privatlivspolitik
Brad Pitt anklaget for vold mod sine børn: Nu svarer han igen

Brad Pitt anklaget for vold mod sine børn: Nu svarer han igen

Stjernen er i retssag med ekskonen Angelina Jolie

Stem op!
39
Stem ned!
0
(reset)

I går skrev vi, at Angelina Jolie havde anklaget eksmanden Brad Pitt for at have bedrevet fysisk overgreb på hende og deres fælles børn i en retssag.

Anklagerne fra Angelina Jolie går på, at Pitt på en tur i deres privatfly i 2016 tog kvælertag på et af deres børn" og "slog et andet i hovedet," mens han overfaldt dem verbalt.

Nu svarer Pitt igen via en talsperson, der kortfattet skriver, at Jolies seneste anklager er ”totalt falske”. Det skriver Unilad.

LÆS OGSÅ: Brad Pitt har sin egen liste med "lorte-skuespillere"

Hollywood-stjernerne har ligget i retslig strid om ejerforholdet af vingården Chateau Miraval, hvilket senest har udviklet sig til en sag om ægteskabelige uroligheder.

Der er ikke noget at sige til, at Pitt forsøger at lægge låg på sagen, for anklagerne er mildest talt ikke flatterende for skuespilleren.

Et skænderi ombord på deres privatfly i 2016 endte i fysisk overgreb, da Pitt ifølge Jolie ”trak hende ind på badeværelset, tog hende i hovedet og rystede hende, og tog fat i hendes skuldre og rystede hende igen, før han skubbede hende ind i badeværelsesvæggen”.

Anklagen fortsætter: ”Pitt tog kvælertag på et af børnene og slog et andet i ansigtet. Nogle af børnene bønfaldt Pitt om at stoppe. De var alle bange. Mange græd.”

Der er nok ingen tvivl om, at det er gået vildt for sig på den pågældende flyvetur, men hvorvidt der har været vold involveret, er nu op til retten at afgøre.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.