Cookie- og Privatlivspolitik
Will Smith lander første filmprojekt siden Oscar-skandale

Will Smith lander første filmprojekt siden Oscar-skandale

Med Marvel-instruktør bag kameraet

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Efter Will Smith gav Chris Rock den famøse lussing til Oscar-showet den 27. marts i år, er en række af skuespillerens filmprojekter enten blevet droppet, udskudt eller lagt på is.

Men nu ser fremtiden måske lysere ud for den skandaleramte Oscar-vinder. Han skal nemlig producere en filmatisering af science fiction-romanen 'Brilliance'.

Instruktøren bag to afsnit af Marvel-serien Ms. Marvel, Sharmeen Obaid-Chinoy, vil stå i spidsen for projektet, der ifølge Deadline også kunne se Smith indtage hovedrollen.

 

LÆS OGSÅ: Er Will Smiths karriere slut? Filmprojekter droppes på stribe

'Brilliance' vil være baseret på bogen af samme navn af forfatter Marcus Sakey. Historien følger en agent ved navn Nick Cooper, der opsporer folk født med særlige kræfter kaldet Brilliants.

Cooper er selv født med usædvanlige kræfter og kommer i problemer, da hans seneste mål anses for at være den farligste mand i verdenen.

 

LÆS OGSÅ: Will Smith sender undskyldning til Chris Rock: "Jeg gik over stregen"

Efter kontroversen til Oscar-showet i marts, har Smith forsøgt at gøre bod på hændelsen ved at udgive en fem minutter lang undskyldningsvideo på de sociale medier.

Chris Rock har sidenhen ikke taget imod undskyldningen og har i et af sine comedy-shows sagt: ”fuck din gidselvideo,” som kommentar på hele sagen.

Selvom 'Brilliance' bliver Smiths første projekt siden episoden, nåede han faktisk at optage en anden film inden Oscar-showet - nemlig 'Emancipation' til Apple TV+. Filmen har stadig ikke fået en udgivelsesdato, men rygtes til at blive lagt på streamingtjenesten hen imod slutningen af året.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.