Tom Hardy overrasker med ny karriere – vinder alle sine kampe

Han lever op til sin Batman-skurk
Billede
(© Warrior / Lionsgate)

Det er nok ikke gået manges næser forbi, at Tom Hardy har en vis fysik. Det har man bl.a. kunne se i Warrior, hvor han giver den som MMA-fighter.

Nu har stjernen så valgt at gøre film til virkelighed. I weekenden deltog Tom Hardy nemlig et mesterskab for brasiliansk jiu-jitsu i England – og vandt alle sine kampe!

En del blev overrasket i lørdags i den lille britiske by Milton Keynes, da skuespilleren troppede op på en skole, og under sit civile navn Edward Hardy stillede op til kamp.

 

LÆS OGSÅ: Tom Hardy spyttede på stjerne-kollega – og fik rollen som Mad Max

Det er anden gang på en måned, at Hardy har vist sine evner i martial arts. I august vandt han således et andet jii-jitsu mesterskab i Wolverhampton.

Mad Max-stjernen bliver beskrevet som ydmyg og "en virkelig flink fyr", mens en af hans modstandere fortæller, at Hardy før kampen sagde til ham: ”Bare glem, at det er mig og gør, hvad du normalt ville gøre”. Det beretter The Guardian.

Selvsamme modstander fortæller, at Hardy går sine muskuløse filmroller i bedede:

- Han er formentlig den stærkeste, som jeg har været oppe imod – han lever i den grad op til sin Bane-karakter [fra The Dark Knight Rises, red.], det er helt sikkert.

Indtil videre har Hardy det blå bælte, men fremtiden ser lys, eller skulle man sige "sort", ud, for 45-årige stjerne.

Stjernen har dog stadig gang i filmkarrieren og har bl.a. Venom 3 på vej.