Cookie- og Privatlivspolitik
Ny film om 'The Karate Kid' udskyder kommende Spider-Man-titler

Ny film om 'The Karate Kid' udskyder kommende Spider-Man-titler

Biografpremieredatoer rykker rundt

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Sony Pictures har annonceret, at de vil producere en ny film i The Karate Kid-sagaen, altså den som startede i 1984 med Ralph Macchio og Pat Morita som Daniel-San og Mr. Miyagi.

Variety skriver, at filmen kommer til at følge i den oprindelige series fodspor, og derved får den formentlig ikke noget at gøre med rebootet fra 2010 med Jaden Smith i hovedrollen.

 

LÆS OGSÅ: Efter 17 år: Keanu Reeves vender tilbage til ikonisk superhelterolle

Til gengæld kan man forvente, at der vil være en vis sammenhæng med serien Cobra Kai, der nu kører på sin femte sæson på Netflix. Her oprtæder nemlig flere oprindelige Karate Kid-karakterer, bl.a. Johnny Lawrence (William Zabka) og John Kreese (Martin Kove).

The Karate Kid-filmen får premiere den 7. juni 2024 i USA, hvilket skubber flere af selskabets storfilm, bl.a. to i Spider-Man-universet.

Dermed rykker Madame Web med Dakota Johnson og Sydney Sweeney fra oktober 2023 til 16. februar 2024, og Kraven the Hunter med Aaron Taylor-Johnson rykker premieredato fra januar 2023 til 6. oktober 2023. En tredje unavngiven Spider-Man-relateret film har til gengæld fået en dato den 12. juli 2024.

Garfield, med Chris Pratt som den dovne hankats stemme, skifter også premieredato fra februar til 24. maj 2024. Vi kan forvente, at de danske datoer kommer til at ligge en dag tidligere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.