Cookie- og Privatlivspolitik
Ny dansk seriemorder-film med Roland Møller starter optagelser

Ny dansk seriemorder-film med Roland Møller starter optagelser

'Englemageren' får premiere næste år

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Næste år venter der en nervepirrende thriller i biografen med titlen Englemageren. Den danske seriemorderfilm starter optagelser den 26. september og løber frem til slutningen af oktober.

'Englemageren' er en psykologisk og brutal thriller, der handler om kriminalbetjenten Laura, som er specialiseret indenfor cyberkriminalitet.

Laura har været sygemeldt med en psykose efter en fødselsdepression, men da hun falder over en sag om en bestialsk seriemorder, vækkes hendes interesse. Hun beslutter sig nu for, at det er på tide at vende tilbage.

 

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk afslører - denne dansker er alle i Hollywood interesserede i

Filmen byder på en stærk rollebesætning, hvor man i de bærende roller finder Julie R. Ølgaard, Roland Møller (Kapringen, Nordvest og Under sandet), Christopher Læssø (The Square, De frivillige) og Stine Stengade (En kærlighedshistorie, Prag).

Udover, at man finder Julie R. Ølgaard foran kameraet, er hun også kvinden bag idéen til filmen, som hun har produceret samt skrevet i samarbejde med Yusuf Othman. Ølgaard agerer desuden konceptuerende instruktør i samarbejde med Esben Tønnesen.

Roland Møller, Julie R. Ølgaard, Marc Harpsøe, Andrea Vagn Jensen og Christopher Læssø (fotograf: Per Arnesen)

Julie R. Ølgaard fortæller selv om filmen:

- 'Englemageren' er på mange måder inspireret af mine oplevelser, da jeg fik et for tidligt født barn. Traumerne efter komplicerede fødsler og også aborter bliver - selv den dag i dag - ofte overset eller negligeret. Derfor har det dominerende tema helt fra begyndelsen været at følge Lauras kamp for at finde en sadistisk morder, men i høj grad også mærke hende og hendes kamp for at komme tilbage efter et smadret sind og en sen abort.

 

LÆS OGSÅ: Dar Salim vil rykke grænserne for dansk actionfilm

Julie R. Ølgaard uddyber:

- Filmen er et hårdt og ærligt billede af at være kvinde i nutidens Danmark. Om de krav omverdenen og i høj grad vi selv stiller - hvordan det påvirker os og i værste tilfælde ødelægger os. I Englemageren følger vi både Laura i hendes kamp om at komme tilbage og markere sig professionelt, men også hendes indre personlige og opslidende kamp, som udspiller sig sideløbende med opklaringsarbejdet.

Julie R. Ølgaard er bl.a. kendt fra roller i bl.a. MidsommerRåzone, Efter brylluppet, Dig og mig samt trioen N.I.P.S. sammen med kollegaerne Neel Rønholt og Laura Christensen. 'Englemageren' bliver hendes første spillefilm som både forfatter, instruktør og producent.

Blandt de øvrige medvirkende finder man bl.a. Andrea Vagn Jensen, Neel Rønholt, Niels Anders Thorn, Christian Halken og Marc Harpsøe m.fl.

’Englemageren’ forventes af få premiere i 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.