Den oprindelige dæmon i 'The Conjuring 2' vil give dig mareridt: Se den her

Den onde nonne er dog også pænt uhyggelig
The Conjuring 2 The Nun
(© The Conjuring 2 (Warner Bros. Pictures))

Vi er mange, der har fået godt med gysende gåsehud af den dæmoniske nonne i The Conjuring 2 og solo-gyset The Nun.

Oprindeligt var det dog et helt andet monster, der skulle skræmme publikum end den grumme nonne. Det afslører instruktøren James Wan i en ny video på Instagram, hvor man ser den bevingede dæmon i al sin klamme vælde. Se videoen herunder.

Det er så absolut et frygtindgydende bæst, man her får et kig på. Mon ikke den også ville have fået det til at løbe koldt med ad ryggen på de fleste?

 

LÆS OGSÅ: Her er den uhyggeligste gyser nogensinde - uden for USA

'The Conjuring 2' er efterfølgeren til James Wans The Conjuring fra 2013. I to'eren bliver en ung pige i 1977 besat af et dæmonisk væsen. Det bliver her de paranormale efterforskere Ed og Lorraine Warren, der må forsøge at redde pigen.

Det blev dog ikke den hornede dæmon, men derimod nonnen, der kropsliggjorde ondskaben. Lige nu er The Nun 2 i produktion med en forventet premiere i 2023.

James Wan offentliggjorde dog allerede i 2020 sin oprindelige dæmon-vision af Valak, ligeledes på Instagram. Se billedet herunder. Det kunne ellers være interessant med denne dæmon i et kommende gys af James Wan, selv kalder han det "den bedste dæmon, som jeg aldrig har brugt". Vi har jo lov at håbe.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by James Wan (@creepypuppet)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by James Wan (@creepypuppet)

(Kan du ikke se video og billede herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)