Cookie- og Privatlivspolitik
2 nye anime-film rammer biograferne til efteråret

2 nye anime-film rammer biograferne til efteråret

Den ene bygger på ultrapopulær serie, og den anden sammenlignes med Disney og 'The Matrix'

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Anime-film er desværre en sjældenhed i de danske biografer, men den japanske animationsgenre vender stærkt tilbage til efteråret, hvor hele to film får biografpremiere, nemlig One Piece Film: Red og Belle!

Det er dog to meget forskellige titler, som du kan læse mere om nedenfor, hvor du også kan se filmene trailers.

 

LÆS OGSÅ: Overblik: Disney har 15 genindspilninger på vej

One Piece Film: Red bygger på den populære manga af Eiichiro Oda samt den tilhørende animerede serie, som er udkommet i over 1.000 episoder. Der er tillige kommet en række film, hvoraf 'One Piece Film: Red' er nr. 15 i rækken.

Filmen handler om Uta, som er verdens mest elskede sangerinde. Hendes stemme, som bruges til at synge med, mens hun skjuler sin sande identitet, er blevet beskrevet som "ovenjordisk". Nu skal hun for første gang optræde for et live publikum.

Mens koncertstedet bliver fyldt med alle slags Uta-fans - fra spændte pirater, flåden, der ser interesseret til, og Straw Hats under ledelse af Luffy, som bare er kommet for at nyde hendes optræden - er stemmen, som hele verden har ventet på, klar til at lyde. Historien begynder med det chokerende faktum, at Uta er Shanks datter!

One Piece Film: Red får landsdækkende premiere den 2. november, men i flere byer dog kun i en begrænset periode.

Se traileren herunder:

Dagen efter kan man se anime-filmen Belle, der handler om Suzu - en sky, almindelig gymnasieelev i en landsby. I årevis har hun kun været en skygge af sig selv.

Men når hun træder ind i "U", en massiv virtuel verden, flygter hun ind i sin online persona kendt som Belle, en smuk og globalt elsket sanger. En dag bliver hendes koncert afbrudt af et monstrøst uhyre forfulgt af selvtægtsmænd.

Mens jagten intensiveres, drager Suzu på en mission for at afsløre "bæstets" identitet og finde sig selv i en verden, hvor man kan være hvem som helst.

Filmen er i flere udenlandske medier blevet sammenlignet med både Disneys Skønheden og udyret og med science fiction-filmen The Matrix.

Belle kan ses i biografen fra den 3. november.

Se traileren herunder:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.