Stjerne-duo er udset til hovedrollerne i ny Ocean's film - der foregår i 1960'erne

Vi er SÅ klar på endnu en kupfilm
Ocean's Eleven Warner Bros.
(© Warner Bros.)

Forude venter Greta Gerwigs film Barbie, hvor man i to af hovedrollerne finder Margot Robbie og Ryan Gosling. Warner Bros., selskabet bag filmen, planlægger nu en genforening mellem de to stjerner i en prequel til kupfilmen Ocean's Eleven. Det skriver The Playlist.

Det er dog bestemt ikke utænkeligt, at forhistorien til Steven Soderberghs kup-føljeton bliver til noget, da Ryan Gosling allerede har takket ja til projektet, selvom aftalen dog øjensynligt mangler at blive lukket officielt.

Filmen er annonceret til at udspille sig i 1960'erne, mens Jay Roach (Austin Powers, Meet the Parents) er udset til at instruere. Han har tidligere arbejdet sammen med Margot Robbie på dramaet Bombshell. Så mon ikke hun takker ja til denne prequel inden længe? Det håber vi.

Den kommende kup-film forventes desuden at få et langt større budget end tidligere kapitler i franchisen, hvilket giver god mening, bl.a. med tanke på det at skulle rekreere en handling, der foregår i 60'erne.

 

LÆS OGSÅ: Skuespiller afslører, at 'Ocean's 14' er tættere på end vi tror

Det er dog endnu ukendt, hvilke roller Ryan Gosling og Margot Robbie skal spille, mens det heller ikke vides, om filmen kommer til at bringe kendte karakterer tilbage i yngre udgaver.

Filmskaberen bag de første tre Ocean's-film, Steven Soderbergh, har dog ikke været inde over processen med denne nye film. Måske fordi han tidligere har udtalt, at han er helt færdig med universet.

I 2018 fik vi en kvindelige spin-off i Ocean's 8 med bl.a. Sandra Bullock. Så man har allerede tidligere forsøgt sig med at udvide svindler-universet.

Bliver Ocean's-forhistorien til noget, kan man nok også forvente, at man udover den allerede nævnte stjerne-duo kommer til at finde en stærk rolleliste. Det har man i hvert fald været forvænt med i de tidligere film.

Her har man bl.a. kunnet nyde skuespillere som George Clooney, Julia Roberts, Matt Damon, Brad Pitt, Bernie Mac, Casey Affleck og Don Cheadle med flere.