Cookie- og Privatlivspolitik
Skuespiller taler over sig: Den dårligst anmeldte Marvel-film får en efterfølger

Skuespiller taler over sig: Den dårligst anmeldte Marvel-film får en efterfølger

Ups!

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Kan det virkelig passe, at den Oscar-vindende instruktør Chloé Zhao kommer til at stå bag en opfølger til sin Marvel-film Eternals fra 2021? Ifølge skuespilleren Patton Oswalt er det tilfældet. Men er han kommet til at tale over sig?

Der er i hvert fald endnu ingen officiel udmelding om, at der skulle være en 'Eternals 2' på vej. Ikke destro mindre fortalte Oswalt om den kommende sequel i et interview hos The Today Show. Det skriver Games Radar.

Eftersom 'Eternals' ikke just blev videre positivt modtaget - den er bl.a. den indtil videre dårligst anmeldte Marvel-film hos Rotten Tomatoes - skal der om ikke andet nok nye tanker til for at følge op på filmen.

LÆS OGSÅ: Harry Styles får astronomisk millionbeløb for at vende tilbage i Marvel-rolle

Oswalt spiller i 'Eternals' karakteren Pip, der kan ses side om side med Eros aka Starfox - Thanos' bror - der spilles af Harry Styles. Pip-skuespilleren fortalte følgende:

- De har annonceret, at der kommer en Eternals-efterfølger […] Chloé Zhao skal instruere den. Så forhåbentlig vil der komme flere eventyr med Starfox og Pip.

Det er dog ikke utænkeligt, at Oswalt har ret i sin udmelding. Vi kunne nemlig for nylig skrive nyheden om, at netop Harry Styles skulle have skrevet under på en million-aftale med studiet bag.

Denne aftale er på intet mindre end 100 millioner dollars - hvilket svarer til godt 730.000.000 danske kroner – hvilket indebærer en fem film lang aftale i rollen som Eros. En af dem kunne jo måske være en 'Eternals 2'.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.