Cookie- og Privatlivspolitik
Ryan Gosling vil gerne spille denne Marvel-helt, og MCU-boss er ikke afvisende

Ryan Gosling vil gerne spille denne Marvel-helt, og MCU-boss er ikke afvisende

Det her kunne blive ret så interessant

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Man finder efterhånden en imponerende række af filmstjerner i det fortsat voksende Marvel-univers.

Listen af skuespillere tæller alt fra Robert Downey Jr., Scarlett Johansson og Samuel L. Jackson til Christian Bale, Angelina Jolie og Tom Hiddleston med mange flere.

Nu har endnu en stjerne meldt sig på banen til at indtage Marvels farverige univers. Ryan Gosling har nemlig ikke alene udtrykt et ønske om at blive en del af MCU, men også som hvilken karakter.

Marvel-bossen Kevin Feige har endda udtalt, at han ville elske at finde en plads til Gosling i MCU. Det skriver Variety.

 

LÆS OGSÅ: Harry Styles får astronomisk millionbeløb for at vende tilbage i Marvel-rolle

Denne udtalelse faldt som svar på Goslings egen idé om at spille antihelten Ghost Rider, hvilket han tidligere på måneden netop viste interesse for i podcasten 'Happy Sad Confused'.

Det er som bekendt ikke første gang, at vi på film i så fald vil møde det flammende kranie. Nicolas Cage indtog nemlig titelrollen i Ghost Rider i 2007 og dens opfølger Ghost Rider: Spirit of Vengeance i 2011.

Tidligere har både The Walking Dead-stjernen Norman Reedus og Terminator-skuespilleren Gabriel Luna været nævnt som kandidater til Marvel-rollen.

Det skal altså blive spændende at se, om Gosling kommer til at gå i Cages flammende fodspor. Med Feiges positive respons er det nok ikke helt utænkeligt.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.