Cookie- og Privatlivspolitik
Oscar-vinder svarer Ringenes Herre-stjerne igen i sex-debat: "Jeg ved ikke, hvem han er?"

Oscar-vinder svarer Ringenes Herre-stjerne igen i sex-debat: "Jeg ved ikke, hvem han er?"

Nyt tiltag i filmbranchen skiller vandene

Stem op!
55
Stem ned!
0
(reset)

Ringens Herre-skuespilleren Sean Bean trak for nyligt overskrifter, da han gik ud og kritiserede et af filmbranchens nyere tiltag omkring at have en intimitetskoordinator til stede, når man skal optage sexscener.

Ifølge Ringenes Herre-stjernen ”ødelægger det spontaniteten”.

Nu kaster den dobbelte Oscar-vinder Emma Thompson sig ind i debatten.

 

LÆS OGSÅ: De 20 frækkeste sexscener på film

Det skete, da hun besøgte det australske radioshow ”Fitzy & Wippa”, hvor hun skulle tale om sin nye film Held og lykke, Leo Grande, der handler om en 55-årige enke, som hyrer en ung sexarbejder. Det skriver Variety.

- Intimitetskoordinatorer er fantastisk vigtige, og jeg ved ikke, om den du talte med blev distraheret, men i en anden samtale vil du høre folk sige: ”Det gjorde mig mere komfortabel, det fik mig til at føle mig sikker, det gjorde, at jeg følte mig i stand til at lave arbejdet", fortæller Thompson og fortsætter:

- Så intimitetskoordinatorer er en fantastisk introduktion i vores arbejde. Og nej, du kan ikke bare ”følge strømmen”. Der er et kamera og et hold. Du er ikke alene i et hotelværelse, du er omringet af flok fyre, for det meste. Så det er ikke en komfortabel situation overhovedet.

Om Love Actually-skuespilleren overhørte navnet på Sean Bean eller med vilje lod som om, at hun ikke vidste, hvem han var, det melder historien ikke noget om. Men Thompson afsluttede kækt med at sige:

- Jeg ved ikke, hvem skuespilleren er, men måske havde han ved et uheld en intimitetskoordinator i privaten?

’Held og lykke, Leo Grande’ får premiere den 22. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.