Cookie- og Privatlivspolitik
Oplev 'Bamse' og 9 andre store filmoplevelser til halv pris i biografen

Oplev 'Bamse' og 9 andre store filmoplevelser til halv pris i biografen

Køb medlemskab til Biografklub Danmark! Det er en perfekt anledning til at få set venner, familie og bekendte og dele en hyggelig oplevelse sammen. (sponsoreret)

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Biografklub Danmark er en biografklub, der først og fremmest værdsætter fællesskabet og det sociale ved at gå i biografen. Med et medlemskab til Biografklub Danmark får du tilbagevendende aftaler med dine venner uden at være forpligtet til at se alle sæsonens film. Medlemskabet er nemlig tjent ind efter 2-3 film, og rabatkuponerne kan bruges i alle landets biografer, så du kan selv vælge tid og sted.

Køb medlemskab her


Biografklub Danmark har 10 film i programmet, der er nøje udvalgt, og som kommer til at gøre indtryk og blive siddende i kroppen - også når lyset igen tænder. Sæsonens program byder på rørende livshistorier, romantik, komik og ikke mindst fængende dramaer.

Her får du her overblik over de 10 Biografklub Danmark-film, som du med et medlemskab kan se til halv pris:

Bamse


Anders W. Berthelsen spiller en af Danmarks største musikkoryfæer i det rørende og medrivende feelgood-drama. Flemming Bamse Jørgensen bliver som den eneste af 12 søskende bortadopteret. Flemmings adoptivfar ønsker, at Flemming skal overtage familiens fabrik, men til faderens store skuffelse vælger Flemming musikken og bliver frontmand i Bamses Venner. En splittet baggrund, der sætter dybe spor i Flemmings liv. Bamse har givet os klassikere som 'Vimmersvej' og 'I en lille båd der gynger', og Anders W. Berthelsen synger selv de velkendte ørehængere.

Biografpremiere: 25. august.

Hvor flodkrebsene synger


Endelig kommer filmen bag bogen, der er læst og elsket verden over. 'Hvor flodkrebsene synger' fortæller historien om Kya, en forladt pige, som selv har fundet vej til voksenlivet i de farlige marskområder i North Carolina. Da Kya bliver draget af to unge mænd fra byen, begynder hun at åbne sig op overfor den nye og opsigtvækkende verden, der ligger udenfor marsken. Men da en af mændene bliver fundet død, bliver Kya straks udråbt som den hovedmistænkte.

Biografpremiere: 29. september 2022.

Fædre og mødre

Fædre og mødre
Nu er Paprika Steen endelig tilbage efter kæmpesuccesen 'Den tid på året'. Denne gang kaster hun sig over moderne forældre i en morsom, tåkrummende og genkendelig komedie. Ægteparret Piv og Ulrik skal tilkæmpe sig plads blandt forældrene i deres datters nye klasse. Her oplever de forældre i yderste potens med hierarki, rivalisering, uigennemskuelige dagsordner og ikke mindst... Aula. Piv og Ulrik skal stå deres prøve blandt forældregruppen på årets famøse hyttetur.

Biografpremiere: 3. november 2022.

Den perfekte chef


'Den perfekte chef' er ikke kun en masterclass i underspillet, komisk timing fra Javier Bardems side, men også en ætsende, underfundig satire over livet på en helt almindelig arbejdsplads. Blanco (Bardem) driver et familieforetagende og håber på at modtage en særlig udmærkelse for sin indsats, men projektet vanskeliggøres, blandt andet af en fyret medarbejder på hævntogt, af Blancos nærmeste medarbejders eksistentielle krise og af chefens alt andet end uskyldige interesse for den unge, smukke marketingpraktikant.

Biografpremiere: 1. december 2022.

Babylon


'Babylon' giver et fascinerende indblik i Hollywoods guldalder i 1920’erne, ikke mindst i overgangen fra stumfilm til talefilm. Filmens karakterer inkluderer nogle af datidens legendariske personligheder som Charlie Chaplin, John Gilbert og Clara Bow. Alle ikoner fra de brølende 20’ere, der på hver sin måde omfavnede udviklingen mod en stadig mere moderne filmindustri. Brad Pitt, Margot Robbie og Tobey Maguire er nogle af de fantastiske skuespillere, der medvirker i filmen.

Biografpremiere: 19. januar 2023.

Kysset


Bille August er igen tilbage i Biografklub Danmark med sit storslåede, romantiske drama 'Kysset'. Året er 1914. Anton Abildgaard er en nobel og pligtopfyldende ung mand, hvis højeste prioritet er at afslutte sin officersuddannelse i kavaleriet med ære. Men det bliver en skæbnesvanger aften, da han bliver inviteret til bal hos den lokale baron Løvenskjold. Anton byder intetanende husets datter, Edith, op til dans, men da det viser sig, at hun er lam efter en tragisk rideulykke, rammes den unge løjtnant af skyldfølelse over at have sat pigen i forlegenhed. Han får stor medlidenhed med hende, mens hun forelsker sig brændende i ham.

Biografpremiere: 23. februar 2023.

The Fabelmans

The Fabelmans
'The Fabelmans' er et rørende coming of age-drama om drengen Sammy Fabelmans opvækst i efterkrigstidens USA. Steven Spielberg har både skrevet og instrueret filmen, som er inspireret af hans egen opvækst. 'The Fabelmans' giver et spændende indblik i, hvor stjerneinstruktøren har fået sin inspiration og store kærlighed til film fra. Spielberg har samlet et stærkt hold bag kameraet bestående af Oscar-vindende filmfolk, som han tidligere har arbejdet sammen med, heriblandt filmfotografen Janusz Kamiński ('Saving Private Ryan') og mesterkomponisten John Williams, der blandt andet står bag den ikoniske musik til Star Wars- og Indiana Jones-filmene.

Biografpremiere: 23. marts 2023.

Close

Close
Lukas Dhonts storgribende drama modtog juryens 'Grand Prix' i Cannes, hvor et panel bestående af 75 af verdens førende kritikere kårede filmen som festivalens suverænt bedste. 'Close' fortæller om Léo og Rémis tætte venskab – i skolen og i blomstermarkerne, hvor de og forældrene bringer høsten i hus. Da skolekammeraterne skyder en kile ind i forholdet, får det fatale følger. Mere skal ikke afsløres her, men vi lover, at det billedskønne og ekstraordinært velspillede drama ikke vil efterlade nogen uberørte.

Biografpremiere: 27. april 2023.

What's Love Got To Do With It?


Hvordan finder man kærligheden i dagens verden? For dokumentarskaberen Zoe (Lily James) har dating nemlig kun ført til dårlige jokes og sjove anekdoter – til stor fortrydelse for Zoes bedrevidende mor (Emma Thompson). Både Zoe og hendes gode ven og nabo, Kazim (Shazad Latif), jagter den store kærlighed. Kazims forældre har fundet ægte kærlighed i et tvangsægteskab, og måske kan det vise sig også at være lykken for Kazim. Zoe filmer hans håbefulde rejse fra London til Lahore i Pakistan, hvor han skal giftes med en pakistansk brud udvalgt af forældrene. På rejsen begynder Zoe at spekulere over, hvad hun kan lære af en anden tilgang til at finde den store kærlighed?

Biografpremiere: 25. maj 2023.

Toves værelse


I 1960’erne lever Tove Ditlevsen sammen med Ekstra Bladets chefredaktør Victor Andreasen i et stormombrust ægteskab, der har sin helt egen særlige dynamik, og hvor der er kort vej fra kærlighed til had, fra elskelige komplimenter til ond sarkasme. Da den unge forfatter Klaus Rifbjerg kommer til frokost for at diskutere deres fælles lidenskab, litteratur, har han ingen idé om, hvad der venter ham. Men inden længe bliver han en brik i deres ægteskabelige magtspil, hvor alle kneb gælder.

Biografpremiere: 22. juni 2023.

 

Glæd dig til en sæson fuld af gode oplevelser i mørket.

Køb et medlemskab til Biografklub Danmark her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.