Ny solofilm med Michael Keaton som Batman kan være på vej

Efter 'The Flash' får Keaton sin egen film
Billede
(© Warner Bros.)

Vi ved allerede, at Michael Keaton vender tilbage til rollen som Batman i den kommende The Flash, hvor han sammen med bl.a. Ben Affeck, også i rollen som The Dark Knight, starter DCs multiverse.

Nu tyder noget på, at Keatons Batman, der netop spillede The Caped Crusader i Tim Burtons Batman og Batman Returns, får sin egen solofilm efter sin tilbagekomst i 'The Flash'.

Rygtet er startet efter et interview med DCs Films chef, Walter Hamada, som udtalte følgende:

- Warner Bros. vil for eksempel have to forskellige filmsagaer om Batman - spillet af to forskellige skuespillere - kørende på samme tid.

Hamanda afslører altså her, at Warner Bros. har to Batman-franchises i støbeskeen. Den ene er Robert Pattinsons The Batman, der udkommer i 2022, mens den anden endnu er hemmeligholdt.

Men på Twitter har forfatteren, Brooks Barnes, fra New York Times, der stod for interviewet med Hamada, bekræftet, at den anden Batman-franchise vil have Keaton med.

Michael Keaton selv har været stille omkring sit Batman-comeback, men mange fans håber at se en filmatisering af den populære animationsserie 'Batman Beyond, hvor Bruce Wayne fungerer som mentor for en ny Batman i skikkelse af karakteren Terry McGinnis.

Skulle det være tilfældet, ville det altså være oplagt at lade Keatons Batman give faklen videre til en ny franchise, der kan kører sideløbende med Pattinsons Bruce Wayne.

Mens andre håber at se en filmatisering af Frank Millers klassiker 'The Dark Knight Returns, der netop skildrer en aldrende Batman.

En tredje mulig er, at Keaton i 'The Flash' overtager Ben Afflecks rolle som den fremtrædne Batman i det introducerede DCEU univers.

Intet er dog endnu bekræftet - vi følger sagen med spænding.