Cookie- og Privatlivspolitik
Jigsaw er snart tilbage! 'Saw 10' har fået premieredato

Jigsaw er snart tilbage! 'Saw 10' har fået premieredato

Der er endnu flere dødsfælder på vej

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Hvis du ikke kan få nok af det brutale Saw-univers, kan du godt allerede nu sætte et stort og blodigt kryds i kalenderen. Saw 10 er nemlig på vej og har nu fået en premieredato, nemlig den 27. oktober 2023.

Den populære gyserfranchise lagde hårdt fra land i 2004 med James Wans Saw. Siden da er det grumme univers blevet udvidet med adskillige film. Senest med Spiral: From the Book of Saw fra 2021 med bl.a. Chris Rock og Samuel L. Jackson.

 

LÆS OGSÅ: Top 10 brutale og klamme fælder fra Saw-filmene

Nu vækkes franchisen altså igen til live med en 10. film, hvis plot dog stadig holdes hemmeligt. Filmen kommer dog ifølge selskabet bag til at byde på endnu flere kropsdele og endnu flere vilde dødsfælder. Det skriver Variety.

'Saw 10' skal instrueres af Kevin Greutert, der bl.a. også instruerede Saw VI i 2009 og Saw: The Final Chapter fra 2010, mens han har fungeret som klipper på seriens første fem kapitler samt Jigsaw fra 2017.

Det forlyder, at filmen ikke bliver en fortsættelse af 'Spiral', men derimod en historie sat på et tidspunkt i den oprindelige Saw-kronologi, formentlig med den kære John Kramer aka Jigsaw tilbage i live.

'Saw 10' har biografpremiere den 27. oktober 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.