Cookie- og Privatlivspolitik
Indvolde og afsky: Viggo Mortensens chok-gyser har fået dansk premieredato

Indvolde og afsky: Viggo Mortensens chok-gyser har fået dansk premieredato

Kristen Stewart og Léa Seydoux er også på rollelisten

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Tidligere i år blev den legendariske filmskaber David Cronenbergs nyeste film Crimes of the Future vist på filmfestivalen i Cannes. Vi har siden da ventet på, om filmen skulle få en biografpremiere her i landet. Det har den netop fået.

Du skal med andre ord sætte kryds i kalenderen den 24. november, hvor filmen har biografpremiere, hvis du vil se Viggo Mortensen og Kristen Stewart eksperimentere med indvolde.

Den kontroversielle film er blevet modtaget med både klapsalver og afsky, mens andre er udvandret fra visninger af den kontroversielle titel.

LÆS OGSÅ: Viggo Mortensens nye film fik vilde klapsalver... men andre udvandrede i afsky

I 'Crimes of the Future' spiller Viggo Mortensen, Leá Seydoux og Kristin Stewart de tre hovedroller. Historien udspiller sig i en ikke så fjern fremtid, hvor menneskeheden lærer at tilpasse sig sine syntetiske omgivelser.

 

Denne udvikling flytter mennesker ud over deres naturlige tilstand og ind i en metamorfose, der ændrer deres biologiske sammensætning.

Mens nogle omfavner transhumanismens grænseløse potentiale, forsøger andre at overvåge det. Uanset hvad, så spreder "Accelerated Evolution Syndrome" sig hurtigt.

LÆS OGSÅ: Viggo Mortensen og Kristen Stewart eksperimenterer med indvolde i ny Cronenberg-film

Canadiske David Cronenberg har et CV fyldt med kropssjaskede film bag sig. Tænk bl.a. Scanners, Videodrome og ikke mindst The Fly med Jeff Goldblum.

I nyere tid har filmskaberen arbejdet med netop Viggo Mortensen, det på A History of Violence, Eastern Promises og A Dangerous Method. Dermed er 'Crimes of the Future' altså det fjerde samarbejde mellem de to.

'Crimes of the Future' har biografpremiere den 24. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.