Cookie- og Privatlivspolitik
Er det virkelig ham? Marvel-stjerne er ugenkendelig i ny gyser

Er det virkelig ham? Marvel-stjerne er ugenkendelig i ny gyser

En yderst overbevisende transformation

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Mange kender Sebastian Stan som Bucky Barnes aka The Winter Soldier fra diverse Marvel-film. Nu har han fået en noget anden rolle i gyser-thrilleren A Different Man - og ikke mindst et noget andet udseende.

Skuespilleren har selv afsløret sin vilde transformation på Instagram. Se billedet nederst i artiklen. Han er virkelig ikke til at genkende.

'A Different Man' fortæller historien om Edward - spillet af netop Stan - der gennemgår en rekonstruktiv ansigtsoperation. Han bliver nu besat af en skuespiller i et teaterstykke, der er baseret på hans tidligere liv.

LÆS OGSÅ: Kan du genkende dem? 10 skuespillere i vilde forvandlinger

På rollelisten finder man bl.a. også Renate Reinsve, der tidligere i år leverede en yderst medrivende præstation i den kritikerroste Verdens værste menneske.

Filmen produceres af selskabet A24, der har adskillige forrygende titler på CV’et. Herunder bl.a. den overnaturlige gyser Hereditary og den urovækkende Midsommar. Så mon ikke vi har noget helt særligt i vente?

Manden bag Sebastian Stans forvandling er forresten Mike Marino, der bl.a. også stod for at transformere Colin Farrell til den skræmmende the Penguin i dette års The Batman.

'A Different Man' afventer premieredato.

Sebastian Stan som Winter Soldier

(Kan du ikke se opslaget herunder, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

 
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.