Cookie- og Privatlivspolitik
En af nyere tids mest uhyggelige gysere får tre fortsættelser

En af nyere tids mest uhyggelige gysere får tre fortsættelser

Kendt Freddy Krueger-instruktør står bag

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

The Strangers fra 2008 er en af de mest uhyggelige eksempler på den gyser-undergenre, der kaldes home invasion. Tre mystiske fremmede med masker bryder nemlig her ind i et hjem, hvor de uden årsag, mishandler et par.

I mange år var der tale om en fortsættelse. Den kom så langt om længe i 2018, The Strangers: Prey at Night, som dog havde svært ved at leve op til sin forgænger.

Men det kan være, at hele tre nye film kan råde bod på det. I et interview har produceren bag, Roy Lee, nemlig afsløret, at noget stort er på vej i The Strangers-universet:

- Jeg tror, at de næste tre går i produktion i næste måned med en instruktør, som folk vil kende.

 

LÆS OGSÅ: Indvolde og afsky: Viggo Mortensens chok-gyser har fået dansk premieredato

Mediet Bloody Disgusting har efterfølgende afsløret, at det bliver den finske instruktør Renny Harlin, som kommer til at stå bag mindst én af de tre forsættelser.

Den 63-årige filmskaber er bestemt ikke et ukendt navn i Hollywood. Han har nemlig stået bag flere storfilm, bl.a. Die Hard 2 og Stallone-actionfilmen Cliffhanger samt et god portion horrorfilm, herunder Freddy Kreuger-gyset Nightmare on Elm Street 4 og hajfilmen Deep Blue Sea.

Senest instruerede Harlin faktisk det finske remake af 'Klassefesten 3'.

Hvad udgangspunktet for de tre film er, melder historien ikke noget om. Men man kunne jo gætte på, at de nye film hver især måske vil tage udgangspunkt i én af de tre maskeklædte skurke, der er kendt som "Man in the Mask", "Dollface" og "Pin-Up Girl".

Det vides ikke, om den oprindelige skaber Bryan Bertino vil være involveret.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.