The Batman-stjerne vil ikke censurere eksplicit titel på sin instruktørdebut

Jeffrey Epstein lyder som inspirationskilden...
The Batman
(© The Batman (Warner Bros.))

Tidligere i år kunne man opleve Nattens Ridder i biografen med The Batman. Her fandt man Robert Pattinson som titelkarakteren, mens han fik følgeskab af den tvetydige Selina Kyle aka Catwoman i skikkelse af Zoë Kravitz.

Nu debuterer den 33-årige Kravitz som instruktør med thrilleren Pussy Island, som hun også er medforfatter på.

Der burde egentlig ikke være noget kontroversielt i det, men netop filmens - i nogens øjne eksplicitte - titel har skabt modstand, og et ønske om at ændre den. Det skriver The Playlist.

 

LÆS OGSÅ: Kommer vi nogensinde til at se Michael Keatons comeback som Batman?

Stjernen forsvarer naturligt nok valget af titel og det, at hun ikke vil ændre den, da netop titlen bl.a. er kimen til historien, der uden den ville miste sin styrke.

Filmen henter inspiration i historier, som bl.a. den debuterende instruktør har hørt om, hvor magtfulde mænd inviterer kvinder til fjerntliggende øer med andet for øje end blot uskyldigt at bade i havet. Det lyder miskendeligt om noget, som er hentet fra virkelighedens monster Jeffrey Epstein.

Således handler thrilleren om en servitrice, der bliver betaget af den rige filantropist Slater King. Hun rejser nu med ham til hans private ø, hvor der ganske vist venter luksus, men idyllen varer så absolut ikke ved.

LÆS OGSÅ: 'The Batman 2' med Robert Pattinson er bekræftet

Selv forklarer Kravitz om filmen: "Den repræsenterer en tid, hvor det var acceptabelt for en gruppe mænd at kalde et sted det ['Pussy Island', red.], og illusionen om, at vi er ude af den tid nu."

Kravitz startede ganske vist arbejdet med filmen før #MeToo for alvor kom på dagsordenen, men ifølge hende, er ønsket bl.a., at 'Pussy Island' skal kanalisere "vreden og frustrationen omkring den manglende samtale om behandlingen af ​​kvinder, specifikt i brancher, der har mange penge i spil, så som Hollywood og teknologiverdenen."

Filmen byder desuden på en ganske imponerende og alsidig rolleliste. Den tæller bl.a. Channing Tatum som Slater King samt Naomi Ackie, Simon Rex, Christian Slater, Geena Davis, Adria Arjona, Haley Joel Osment og Kyle MacLachlan.

'Pussy Island' forventes at have premiere i 2023.