James Cameron forsvarer vild Avatar 2-spilletid: "Gider I lade mig fucking være?"

Instruktøren opfordrer til tissepauser
Billede
(© 20th Century Fox)

Så er der ikke længe til, at fans kan få stillet appetitten efter mere Avatar, for der er nu under et halvt år til Avatar: The Way of Water får premiere. Dertil forventes de efterfølgende film at ramme biograferne i henholdsvis 2024, 2026 og 2028.

Der vides endnu ikke meget om plottet for den kommende Avatar-film, men vi ved dog, at en stor del af filmen kommer til at foregå på åbent vand, samt at vi i høj grad følger Jake Sully og Neytiri og deres voksende familie med både biologiske børn samt et adopteret menneskebarn.

LÆS OGSÅ: En gravid Na'vi og nye billeder fra 'Avatar 2' afslører Kate Winslets "frygtløse leder"

Dertil gør både Kate Winslet, Michelle Yeoh, Giovanni Ribisi, Oona Chaplin og Jemaine Clement deres indtræden i den kommende fantasyfilm. Der vides heller meget om deres roller, men det er blevet bekræftet, at Winslet kommer til at spille den frygtløse Na’vi leder Ronal.

Ikke nok med det så vender Sigourney Weaver tilbage til det blå univers. Selvom hende karakter døde i Avatar, vender hendes famøse røst tilbage i efterfølgeren, hvor hun skal lægge stemme til en af Sully og Neytiris børn.

Ifølge Screenrant får filmen en spilletid på hele 3 timer og bliver derfor 20 minutter længere end den oprindelige 'Avatar'.

James Cameron tager derfor allerede nu forskud på den mulige kritik, som han forventer at få for filmens spilletid. Cameron har for nyligt udtalt følgende:

- Jeg gider ikke høre nogen beklage sig over længden, når de sidder og bing-watcher [tv-serier] i otte timer… Jeg kan næsten skrive denne del af anmeldelsen. "Den pinefulde tre timer lange film…" Jeg har det bare sådan, gider I lade mig fucking være? Jeg har set mine børn sidde og se fem timelange episoder i træk. Det store sociale paradigme, der skal ændre sig, er, at det er okay at rejse sig for at gå ud og tisse.  

'Avatar 2: The Way of Water' får premiere den 14. december.