Cookie- og Privatlivspolitik
Efter 'Thor: Love and Thunder': Her er Marvel-filmene indtil 2023

Efter 'Thor: Love and Thunder': Her er Marvel-filmene indtil 2023

Flere film i Fase 4

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Superheltefilmen Thor: Love and Thunder buldrer derudaf i biograferne, men hvilke Marvel-film er i vente herfra? Jo, der er selvfølgelig flere superhelte på vej, og vi kan se frem til fire efterfølgere med velkendte figurer og en enkelt (i MCU-sammenhæng) helt ny heltegruppe.

LÆS OGSÅ: Store ændringer fra Marvel: Her er alle deres kommende film og serier frem til 2025

Vi har kigget nærmere på de film, som alle har premieredatoer, du kan skrive i kalenderen, og som kommer i løbet af i år og næste år.

 

Black Panther II / Marvel Studios

Black Panther: Wakanda Forever

Filmverdenen led et tragisk tab da et af de mest karismatiske skuespillernavne, Chadwick Boseman, mistede livet i august 2020. Skuespillerens død kommer til at have direkte indflydelse på 'Black Panther: Wakanda Forever', der ifølge Marvel-boss Kevin Feige bliver helt uden hovedpersonen fra etteren, T’Challa. Til gengæld gentager Lupita Nyong'o, Winston Duke og Angela Bassett deres respektive roller, hvor der kommer mere fokus på andre karakterer i Wakanda.

Vi ved ikke så meget mere om plottet, men blot at det forventes, at Shuri (Letitia Wright) får en prominent rolle i filmen, formentlig som en ny Black Panther.

Premiere: 10. november 2022

 

Ant-Man 3 / Marvel Studios

Ant-Man and the Wasp: Quantomania

Kvanteverdenen, The Quantum Realm, spillede en afgørende rolle i både Ant-Man and the Wasp og Avengers: Endgame, og det mystiske rum, der kan bøje tid og sted, bliver ifølge titlen også omdrejningspunktet for den tredje film om Marvels mindste superhelt.

Trekløveret Paul Rudd, Evangeline Lilly og Michael Douglas er igen Scott Lang, Hope van Dyne og Hank Pym, mens Jonathan Majors spiller den ondskabsfulde Kang the Conqueror, ligesom han gjorde i serien Loki. Peyton Reed har igen instruktørtjansen.

Premiere: 16. februar 2023

 

Guardians of the Galaxy Vol 3 / Marvel Studios

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Det uortodokse superheltehold dukker op i 'Thor: Love and Thunder', men står snart klar til at begive sig ud på det tredje soloeventyr.

Det er et turbulent forløb, der har ledt op til den tredje Guardians-film. Først var instruktøren James Gunn, som også stod bag de to første kapitler, hyret. Så blev han fyret pga. nogle gamle Tweets, og siden blev han genansat. I mellemtiden har han dog lavet DC-filmen The Suicide Squad.

Den nye film er optaget færdigt, og der er gensyn med Chris Pratt, Zoe Saldana, Karen Gillen, Elizabeth Debicki, Dave Bautista og stemmepræstationerne fra Bradley Cooper og Vin Dielsel.

Premiere: 4. maj 2023

 

Captain Marvel 2 / Marvel Studios

The Marvels

Marvels svar på Super(wo)man får også en efterfølger, når Carol Danvers igen skal bekæmpe kosmiske skurke. Brie Larson spiller titelrollen, men der er en ny instruktør bag kameraet i form af Nia DaCosta (Candyman).

Karakterer fra serierne Ms. Marvel (mest specifikt hovedrollen spillet af Iman Vellani) og WandaVision (Teyonah Parris som en voksen Monica Rambeau) optræder, men plottet er indtil videre ukendt.

Premiere: 27. juli 2023 

 

Blade 

Blade

Oscar-vinderen Mahershala Ali er halv-vampyren Blade, der bekæmper nattens dæmoner med sit sværd og overnaturlige evner. Wesley Snipes spillede den cool karakter i tre film, men det var før, Marvels univers blev én sammenhængende størrelse, så nu bliver vampyrjægeren altså en del af MCU.

Premiere 2. november 2023

 

Se alle Marvels planlagte film og serier til og med 2025

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.