Disse 5 billeder beviser, at Patrick Stewart og Ian McKellen er verdens bedste venner

Vi hylder de to legender!
Billede
(© The Graham Norton Show / BBC ©)

Der er intet som en bedste ven. Et af vores yndlings-vennerpar er 83-årige Ian McKellen og 81-årige Patrick Stewart. Det har internettet og de to skuespillere i hvert fald gang på gang bevist for hele verden.

Vi har i denne artikel ganske enkelt som en hyldest af de to herrer samlet fem af de skønneste billeder, der viser, at de to er bedste venner for evigt. For de ser i den grad ud til at have det sjovt sammen. Fra majs-spiseri til at hænge ud med Elmo.

Både McKellen og Stewart har lange karrierer og legendariske roller bag sig - og de er begge stadig yderst aktive som skuespillere. Bl.a. kan Stewart opleves i den nye serie 'Star Trek: Picard', mens McKellen har flere filmroller i horisonten.

LÆS OGSÅ: Derfor kunne 'Ringenes Herre'-trilogien ikke være blevet lavet i 2021

McKellen vil man i nyere tid bl.a. kende for rollen som Gandalf i Ringenes Herre-filmene og Magneto i X-Men-franchisen, men karrieren startede helt tilbage i 1964 (!).

Stewarts skuespiller-karriere startede samme år og har bl.a. kastet ikoniske roller som kaptajn Jean-Luc Picard i Star Trek-universet af sig, mens han også er kendt fra X-Men-filmene som professor Charles Xavier.

Du kan roligt følge de to mænd på deres sociale medier for flere herlige billeder. McKellen finder du på Twitter og Instagram samt Stewart ligeledes på Twitter og Instagram.

Men nok snak! Som lovet er herunder 5 skønne billeder af de to legender: