Cookie- og Privatlivspolitik
Thor 4-instruktør om sin nye Star Wars-film: Glem alt om Chewbaccas bedstemor

Thor 4-instruktør om sin nye Star Wars-film: Glem alt om Chewbaccas bedstemor

Taiki Waititi vil udforske nye karakterer

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Det skorter ikke på Star Wars for tiden, hverken på film og slet ikke i serieform. Tænk bl.a. blot på nye serier som 'The Madalorian', 'The Book of Boba Fett' og den aktuelle 'Obi-Wan Kenobi', mens der forude venter en stor håndfuld titler.

Her kan fans af universet se frem til serier som bl.a. 'Andor', 'Ahsoka' og 'Star Wars: Skeleton Crew' med Jude Law.

På filmfronten har vi fået indblik i allerede kendte hjørner af Star Wars-fortællingen med bl.a. The Force Awakens, The Last Jedi og The Rise of Skywalker, mens bl.a. en film som Rogue One udfordrede franchisens tone en smule. Selvom det stadig var en for universet velkendt historie.

LÆS OGSÅ: Disse 9 Star Wars-serier er på vej til Disney+

Her er altså tale om dyk ned i allerede kendte hjørner af universet eller karakterer. Det bliver ikke tilfældet med Taika Waititis kommende Star Wars-film. Han er dog først biografaktuel med Thor 4: Love and Thunder, som har premiere den 6. juli.

I et nyligt interview fortæller filmskaberen nemlig, hvordan han vil betræde helt nye og endnu ukendte steder af det populære univers. Det ikke kun fordi, han vil, men også fordi det er nødvendigt for, at franchisen kan forblive sund:

- Jeg tror på, at for at Star Wars-universet kan udvide sig, så skal det udvides. Jeg tror ikke, at jeg er til megen nytte i Star Wars-universet ved at lave en film, hvor alle er sådan: 'Oh, fantastisk, jamen det er […] the Millennium Falcon, ah, det er Chewbaccas bedstemor. Waititi uddyber:

LÆS OGSÅ: Gyserlegende hjalp Mark Hamill med at få sin rolle i Star Wars

- Jeg gerne vil tage noget nyt og skabe nogle nye karakterer og bare udvide den verden, ellers føles det som om, det er en meget lille historie.

Taiki Waititis film forventes at blive den næste Star Wars-film til at ramme det store lærred - det selvom der endnu ikke er nogle detaljer ude om, hvad den kommer til at byde på. Vi har heller ikke fået en premieredato endnu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.