Se billederne: Bradley Cooper er uigenkendelig som legendarisk komponist

Man tror, det er løgn
Wet Hot American Summer: First Day of Camp (Netflix)
(© Wet Hot American Summer: First Day of Camp (Netflix))

Efter Bradley Coopers succes med Oscar-vinderen A Star is Born i 2018, vender skuespilleren og instruktøren nu tilbage med en film om den legendariske komponist og dirigent Leonard Bernsteins liv. Filmen har meget passende fået titlen Maestro.

Udover at Cooper er medforfatter og indtager instruktørstolen, spiller han også hovedrollen som Bernstein, der bl.a. har skrevet musikken til musicalen 'West Side Story'.

De første billeder af Cooper i rollen er nu blevet offentliggjort. Og det er en vild transformation, den 47-årige stjerne har undergået. Se billederne herunder.

LÆS OGSÅ: Ny film om legendarisk komponist: Her er hans 8 bedste stykker filmmusik

Billederne viser Broadway-komponisten i forskellige aldre, hvor det er som den ældre version af den nu afdøde legende, at hans forvandling er mere end vild. Det er i hvert fald ikke sådan lige til at se, at det rent faktisk er Cooper, der gemmer sig bag rynkerne.

På billederne finder man også Cooper som en yngre udgave Bernstein, det overfor Carey Mulligan, der spiller hans hustru Felicia Montealegre.

'Maestro' er bl.a. også netop historien om den komplekse kærlighedshistorie mellem Leonard og Felicia. Fra de mødte hinanden til en fest i 1946 og deres 25 år lange ægteskab. Mon ikke vi så også kommer til at se Mulligan forvandlet til en ældre version af Montealegre?

'Maestro' er indtil videre sat til at få biografpremiere i 2023.