Cookie- og Privatlivspolitik
'Scream 6' bliver blodigere end nogensinde før, men må undvære ikonisk karakter

'Scream 6' bliver blodigere end nogensinde før, men må undvære ikonisk karakter

Hvem mon overlever det sjette kapitel med Ghostface?

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Efter dette års populære Scream 5 kommer der selvfølgelig endnu en i rækken af de elskede slasherfilm med Ghostface på morderisk rov. Det betyder både, at flere af franchisens nye ansigter vender tilbage, mens der også bliver plads til gamle kendige i Scream 6.

Det sjette gyser-kapitel kommer til at følge en gruppe unge, der forlader den plagede by Woodsboro i håb om at lægge den femte films forfærdelige oplevelser bag sig og starte på en frisk.

Et af filmseriens nye ansigter er Jenna Ortega, der spillede Tara Carpenter i 'Scream 5'. Hun fortæller til Variety, at 'Scream 6' formentlig bliver den hidtil mest blodige og voldelige i franchisen:

- Ghostface bliver meget mere skræmmende. Jeg har lige læst en del af manuskriptet, og det bliver bare mere og mere blodigt. Jeg tror, at det bliver den mest aggressive og voldelige version af Ghostface, vi nogensinde har set, og det tror jeg bliver rigtig sjovt at indspille.

LÆS OGSÅ: Ny gyserfilm har årets vildeste slutning: "Fucking hell! Det er mindeværdigt"

Ortega glæder sig også til, at skuespilleren Hayden Panettiere tilslutter sig holdet. Hun spillede som bekendt Kirby Reed i Scream 4.

- Hun har længe været en af mine yndlingskarakterer i franchisen, så det er virkelig fedt, at hendes karakter kan komme tilbage og få oprejsning.

Når filmens indspilninger begynder denne sommer, bliver det desværre uden en af seriens mest afholdte karakterer.

LÆS OGSÅ: Ghostface fortsætter: 'Scream 6' er allerede på vej

Neve Campbell har nemlig valgt ikke at vende tilbage som den evige overlever Sidney Prescott i 'Scream 6'. Campbell har udsendt en pressemeddelelse om sin beslutning, hvor det bl.a. lyder:

- Jeg kommer desværre ikke til at være med i den næste Scream-film.

- Som kvinde har jeg skullet arbejde ekstremt hårdt igennem hele min karriere for at fastslå mit værd, især når det kommer til Scream. Jeg følte, at det tilbud, der blev præsenteret for mig, ikke svarer til den værdi, jeg bringer til franchisen, uddyber den 48-årige skuespiller.

- Det har været en svær beslutning. Til alle mine Scream-fans, jeg elsker jer. I har altid været så utroligt støttende. Jeg er evigt taknemmelig for jer og det, som franchisen har givet mig igennem de sidste 25 år.

Sidney Prescott er jaget vildt i 'Scream 5'

Det ser dog ud til, at Courteney Cox vender tilbage som journalisten Gale Weathers, mens hun får selskab af Min bedste vens bryllup-stjernen Dermot Mulroney.

En lille håndfuld af franchisens legendariske skuespillere har desuden vist Campbell deres støtte. Her finder man således David Arquette, Matthew Lillard og Jamie Kennedy. Det skriver bl.a. NME. Bl.a. lyder det fra Lillard:

- Fik Tom Cruise færre penge for Top Gun: Maverick? Fuck nej, dude. Så hvorfor skal en kvinde få mindre? Hvorfor vil du ikke betale hende mere nu, hvor serien fortsætter?

Arquette viser også sin støtte med ordene "En Scream-film uden Sidney er lidt uheldigt, men jeg forstår hendes beslutning".

Nu må vi så se, om nogen med pengepungen måske når at ændre mening, så vi alligevel får Campbell at se tilbage i den ikoniske rolle som Sidney.

'Scream 6' forventes at have biografpremiere den 31. marts 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.