Cookie- og Privatlivspolitik
Ny gyserfilm har årets vildeste slutning: "Fucking hell! Det er mindeværdigt"

Ny gyserfilm har årets vildeste slutning: "Fucking hell! Det er mindeværdigt"

Interview om den biografaktuelle 'Men'

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

En af mediernes pt. bedst anmeldte film er gyseren Men, som lige nu kan opleves i biografen. På samme måde som med film som Us og Hereditary bruger 'Men' gyserelementerne som ramme for en dybere fortælling - og ligesom med genrefællerne, så vil slutningen få de fleste til at måbe.

Uden at afsløre for meget om Alex Garlands nyeste film kan man sige, at 'Men' slutter med en totalt overrumplende klam scene. Det er syret, vildt og voldsomt!

Da vi mødte filmens ene hovedrolle, Rory Kinnear, til et interview i Cannes, blev skuespilleren spurgt ind til netop slutningen.

- Det meste af filmen var lavet med makeup og proteser med undtagelse af den lille dreng, der var computeranimeret. Så var resten ellers op til dig. Men med slutningen vidste vi ikke rigtig, hvordan den ville udspille sig.

LÆS MERE: Ny gyser gør op med konventionerne: ''Hun vil ikke lade sig underkue. Hun vil ikke gemme sig''

- Første gang du ser noget, efter du har indspillet det, er det altid spændende at se, hvad de har valgt og ikke valgt. Men med denne scene var det "Fucking hell! Det er mindeværdigt."

- For mig viser scenen, hvordan Alex Garlands film bliver hos dig følelsesmæssigt og ikke nødvendigvis rationelt. Og det kan have en lige så stor betydning for, hvordan du ser verden, altså den måde scenen påvirker dig følelsesmæssigt, Kinnear uddyber:

- Din respons er formentlig anderledes end andres, og derfor er den meget rig og skæv. På en måde siger scenen: "Jeg ved, hvad man skal gøre i en gyserfilm, men jeg er sikker på, at du ikke forventede det her."

'Men' er aktuel i biografen netop nu. Find dine billetter her:

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.