Cookie- og Privatlivspolitik
Kapow! Se det første billede af ny skurk i animeret Spider-Man-fortsættelse

Kapow! Se det første billede af ny skurk i animeret Spider-Man-fortsættelse

Vi glæder os kun endnu mere nu!

Stem op!
69
Stem ned!
0
(reset)

Der er ganske vist noget tid til, at vi kan sætte os til rette i biografens magiske mørke og se Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One, der er fortsættelsen til den Oscar-vindende animationsfilm Spider-Man: Into the Spider-Verse fra 2018.

Det er nemlig først til næste år, at vores helt atter svinger sin ind på det store lærred. Allerede nu får vi dog et første kig på skurken The Spot, som altså kommer til at optræde i filmen, det med stemme af Jason Schwartzman.

Se det netop offentliggjorte billede herunder, hvor vi også får et kig på Miles Morales i sin superhelte-dragt samt Spider-Gwen i kamp mod den plettede skurk.

SE OGSÅ: Ikonisk Spider-Man meme genskabes af Tom Holland & Co.

The Spot - eller Dr. Jonathan Ohnn - er en superskurk i Marvel-universet, der er set i kamp med bl.a. netop Spider-Man samt Daredevil. Skurken har evnen til at åbne interdimensionelle portaler, som han bruger til at rejse igennem for at begå sine forbrydelser.

Shameik Moore lægger igen stemme til Miles Morales, mens Hailee Steinfeld atter er Gwen Stacy. Herudover finder man bl.a. også Oscar Isaac på rollelisten som Miguel O'Hara aka Spider-Man 2099.

Vi ved dog endnu ikke meget mere om fortsættelsen, bl.a. heller ikke hvorvidt super-grisen Spider-Ham eller Nicolas Cage som Spider-Man Noir vender tilbage - men vi har vel lov til at håbe.

'Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One' er sat til en biografpremiere den 1. Juni 2023.

(Kan du ikke se billedet herunder, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.