Cookie- og Privatlivspolitik
Hollywood-legende er snart pensionsklar: Brad Pitt planlægger sine sidste projekter

Hollywood-legende er snart pensionsklar: Brad Pitt planlægger sine sidste projekter

Skuespilleren er biografaktuel tre gange i 2022

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Det yderst populære Hollywood-ikon Brad Pitt har for nyligt meldt ud til GQ Magazine, at karrieren er ved at gå på hæld. 12 Monkeys-stjernen har en lang karriere bag sig som både skuespiller og producer.

Pitts 35 år lange karriere har budt på film som Legendernes tid, Se7en, Fight Club, Snatch, Mr. & Mrs. Smith, World War Z, Benjamin Buttons forunderlige liv, Inglourious Basterds samt de populære Ocean's-film.

Som producer har han stået bag film som The Departed, Kick-Ass, Selma, Beautiful Boy samt serien 'The OA' og den kommende Marilyn Monroe-film Blonde.

LÆS OGSÅ: Brad Pitt er snigmorder i vanvittig action-komedie

Dertil har den 58-årige skuespiller hele syv Oscar-nomineringer bag sig, tre som producer, to for Bedste mandlige hovedrolle samt to for Bedste mandlige birolle, hvor han vandt den seneste for rollen som Cliff Booth i Once Upon a Time… In Hollywood.

Selvom skuespillerens karriere kører i bedste velgående, har han altså for nyligt meldt ud, at karrieren synger på sidste vers:

- Jeg anser mig for at være i den sidste del af min karriere. Det sidste semester eller trimester. Hvad skal denne del være? Og hvordan vil jeg designe den?

I samme interview kommenterer Pulp Fiction-instruktøren Quentin Tarantino på Brad Pitt og hans unikke evner foran et kamera:

- Han ser rigtig godt ud. Han er også meget maskulin og meget hip, han forstår joken. Men det man kun kan vide, hvis man har arbejdet sammen med Brad som instruktør eller skuespiller, det er, at han har en utrolig evne til virkelig at forstå scenen.

LÆS OGSÅ: Vanvittige lønsedler! Her er listen over de bedst betalte skuespillere i 2021

- Det kan godt være, at han ikke kan formulere det, men han har en instinktiv forståelse af det. Tarantino fortsætter:

- Han er en af de sidste store filmstjerner. Det er bare en anden type mand. Og ærlig talt så tror jeg ikke, at du kan beskrive præcis, hvad det er, for det er som at beskrive stjerneskin, instruktøren uddyber:

- Jeg lagde mærke til det, da vi lavede 'Inglourious Basterds'. Hver gang Brad var i skuddet, følte jeg ikke, at jeg kiggede igennem et kamera, men at jeg så en film.

Den garvede filmstjerne bliver en mangel i filmverdenen, når han engang går på pension, men forhåbentlig varer hans sidste semester en del år, før vi for alvor skal sige farvel til Brad Pitt.

Indtil videre har han flere projekter på bedding, bl.a. den kommende action-komedie Bullet Train, som lander i de danske biografer den 4. august.

Brad Pitt er lige nu biografaktuel i 'The Lost City'

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.