Cookie- og Privatlivspolitik
Fast & Furious-stjerne får prestigefyldt stjerne på Hollywood Walk of Fame

Fast & Furious-stjerne får prestigefyldt stjerne på Hollywood Walk of Fame

Paul Walker hyldes 9 år efter sin død

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Den afdøde skuespiller Paul Walker, som er bedst fra Fast and Furious-franchisen, kommer til at få en stjerne på The Hollywood Walk of Fame i 2023.

Walker havde en omfattende karriere bag sig med 20 år i branchen, inden han døde som kun 40-årig i en tragisk bilulykke i 2013.

Igennem 12 år spillede Walker den populære karakter Brian O’Connor i seks Fast & Furious-film. Den sidste af dem var ikke færdigindspillet, da Walker døde, så hans to brødre overtog som såkaldte body doubles for skuespilleren, hvorefter man igennem CGI fik sat hans ansigt på.

Derudover har skuespilleren spillet med i film som 'She's All That', 'The Skulls', Into the Blue, Running Scared samt Flags of Our Fathers.

LÆS OGSÅ: Fast & Furious 10: Se den vilde rolleliste til sagaens næste hæsblæsende fortsættelse

Teen-ikonet modtager sin stjerne samtidig med Ludacris, som også er kendt fra Fast & Furious-filmene, samt Uma Thurman, Bill Pullman, Vince Vaughn, John Waters, Jon Favreau og Martin Lawrence.

Jordana Brewster, som spillede Walkers kone Mia i Fast & Furious-filmene, hyldede den afdøde skuespiller med et følelsesladet opslag på Instagram, hvor hun skriver:

- Du får din stjerne. Den skinner for evigt. Hollywood Walk of Fame class of 2023.

For at komme i betragtning til en af de eftertragtede stjerner, skal man have minimum 5 års erfaring inden for ens felt. Der udvælges 20-24 personer årligt til den prestigefyldte rute, og så gives der en posthum pris hvert år.

Den populære Hollywood Walk of Fame har efterhånden mere end 2.700 stjerner, der hylder alverdens store personligheder inden for underholdningsbranchen, og nu bliver Paul Walker så en del af den gruppe af talentfulde mennesker.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.