Cookie- og Privatlivspolitik
Fast & Furious 10: Se den vilde rolleliste til sagaens næste hæsblæsende fortsættelse

Fast & Furious 10: Se den vilde rolleliste til sagaens næste hæsblæsende fortsættelse

Få overblikket over nye og gamle karakterer 

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Så er der under et år til det næstsidste kapitel i Fast & Furious-sagaen om den fartglade bande af rebeller. 

De seneste mange film i serien har været ramt af drama, skandaler og desværre også dødfald, og denne film er bestemt ingen undtagelse. 

Der har allerede været mundhuggeri mellem Vin Diesel og Dwayne Johnson, og dertil har instruktøren Justin Lin trukket sig fra filmen. Lin har ellers været en fast del af Fast & Furious-holdet i mange år med hele 5 Fast & Furious film i bagagen.  

Plottet til Fast & Furious 10 er endnu ukendt, men kender man franchiset korrekt, kommer filmen til at byde på nye uventede og actionfyldte problemer for Dominic Toretto og hans familie af ligesindede kriminelle.  

Se rollelisten her: 

 

Vin Diesel som Dominic Toretto  

Anføreren af det fartglade univers, Vin Diesel, vender selvfølgelig tilbage i rollen som Dominic Toretto. Den stålfaste, loyale og hårde leder af bilcrewet har været igennem lidt af hvert i løbet af de 21 år, filmserien har kørt, hvor han har været på begge sider af loven, mistet tætte venner og fået en familie.  

Hvad der venter Toretto i den kommende film vides ikke, men det bliver helt sikkert en vildere og mere action-packed omgang, end vi har set tidligere.  

Den 56-årige skuespiller fik sit store gennembrud med The Fast and the Furious i 2001 og har senere haft succes med film-serier som The Chronicles of Riddick, xXx og senest som stemmen bag det elskværdige træ-væsen Groot i Guardians of the Galaxy 

Michelle Rodriguez som Letty Ortiz 

Også Michelle Rodriguez vender tilbage som Letty Ortiz, som er Dominic Torettos hårdtslående og hurtigtræsende kone. Ligesom med Toretto ved vi ikke, hvad der er i vente for Ortiz, men nu hvor hun har slået sig ned i klassisk familieidyl med Toretto, må man næsten gå ud fra, at det bliver sat på spil i den kommende film.  

Ligesom Diesel har Rodriguez været en fast del af Fast & Furious-serien, hvor hun fik sit store gennembrud. Siden har Rodriguez kunne opleves i film som Resident Evil, S.W.A.T., Avatar og Machete-filmene.  

Jordana Brewster som Mia Toretto 

Jordana Brewster er også en af de faste og originale medlemmer af den kriminelle undergrundsgruppe, hvor hun spiller Dominic Torettos lillesøster. Mia Toretto blev kærester med Paul Walkers ikoniske karakter Brian O’Connor, som hun har fået to børn med. Hvad der i vente for den loyale familiemor, må tiden vise.  

Brewster fik, ligesom mange af de andre skuespillere fra film-serien, sit store gennembrud med 'The Fast & The Furious' og har siden medvirket i mindre kendte film, indtil hun i 2012 medvirkede i rebootet af serie-klassikeren 'Dallas'. Siden har hun haft roller i serier som American Crime Story, 'Secrets and Lies' og 'Lethal Weapon'.  

Tyrese Gibson som Roman Pearce 

En af de mest populære karakter, der blev introduceret i 2 Fast 2 Furious, Roman Pearce spillet af Tyrese Gibson, er også stadig en del af det loyale hold af racerkørere. Den altid jokende, stædige og impulsive Pearce er en vigtig del af den humoristiske del af Fast & Furious-serien, og han står altid klar med en kvik bemærkning.  

Gibson fik sit store gennembrud i den 2. film i serien, og han har siden medvirket i film som Four Brothers, Transformers og Death Race samt Marvels Morbius 

Ludacris som Tej Parker 

Ludacris fik, ligesom Tyrese Gibson, sin start i '2 Fast 2 Furious', og den kommende film bliver hans 7. film i serien. Tej Parker, som Ludacris spiller, er en både dygtig racerkører og mekaniker, mens han også har teknisk snilde. Tej og Roman er efterhånden blevet et af franchisets mest populære makkerpar.  

Rapperen Ludacris fik sin start på det store lærred som Tej, og han har siden medvirket i film som Crash, Hustle & Flow, RocknRolla og Max Payne. 

Nathalie Emmanuel som Ramsey 

Ramsey, spillet af Nathalie Emmanuel, gjorde sin indtræden i Furious 7. Hun er en særdeles kompetent hacker og har bl.a. udviklet "God’s Eye", som kan hacke enhver type teknologi.  

Nathalie Emmanuel fik en stærk start på karrieren med rollen som Missandei i Game of Thrones. Siden har hun været med i filmene The Maze Runner 2 & 3, og ellers har hun haft størst succes i serie-verden i bl.a. 'Die Hart' og 'The Coldest Case'.  

Sung Kang som Han Seoul-Oh 

Det amerikansk-japanske forretningsgeni og racerkører Han Seoul-Oh, spillet af Sung Kang, har været en fast del af film-seriens fortælling siden hans indtræden i The Fast and the Furious: Tokyo Drift.

Selvom 'Tokyo Drift' lod publikum tro, at Han var død, vendte han tilbage i stor stil i den sidste Fast & Furious-film.

Sung Kang har siden været med i film som Die Hard 4.0, 'Rogue Assassin' og Ninja Assassin samt serierne 'Power' og 'Lisey’s Story'. Kang er lige nu aktuel i Star Wars-serien Obi-Wan Kenobi.   

Charlize Theron som Cipher 

Da filmstjernen Charlize Theron blev en del af Fast & Furious-serien, tog konceptet lidt af en drejning. Theron spiller Cipher, der er en notorisk cyberterrorist, som ønsker at starte en atomkrig for at få kontrol over verdens supermagter.  

Den Oscar-vindende skuespiller har allerede haft en særdeles imponerende karriere med film som Young Adult, Atomic Blonde, Mad Max: Fury Road og Monster, som hun vandt Oscaren for Bedste kvindelige hovedrolle for, på CV'et.

Cardi B som Leysa 

Karakteren Leysa, spillet af Cardi B, vender tilbage i 'Fast & Furious 10'. Leysa har tidligere været en del af Dominic Torettos crew. Nu har hun sit eget paramilitære hold, der består udelukkende af seje kvinder.  

Cardi B er hovedsageligt kendt fra musikkens verden, men hun havde sin start i reality-programmet 'Love & Hip Hop'. Rapperen har senere fået sit eget show, der hedder 'Cardi Tries', hvor hun prøver kræfter med nye ting i hver episode.   

 

Michael Rooker som Buddy 

Michael Rooker vender også tilbage i rollen som Buddy, som første gang kunne opleves i Fast & Furious 9. Buddy var en del af Torettos hold, dengang han var professionel racerkører. Derudover tog han sig af Torettos lillebror, Jakob, efter deres far døde.  

Rooker er bl.a. kendt fra tv-serien The Walking Dead, og han har derudover en lang filmkarriere bag sig med titler som Days of Thunder, The Bone Collector, The Suicide Squad samt Guardians of the Galaxy-filmene.  

Scott Eastwood som Little Nobody 

Scott Eastwood genoptager sin rolle fra Fast & Furious 8, når han vender tilbage som Little Nobody. Han havde rollen som Mr. Nobodys, spillet af Kurt Russell, højre hånd, og han hjalp Dominic i kampen mod Cipher. Dette kunne muligvis også tyde på et gensyn med Kurt Russell, men det er endnu ikke bekræftet.  

Eastwood er søn af Hollywood-legenden Clint Eastwood, og han har medvirket i flere af hans film bl.a. Flags of Our Fathers, Gran Torino og Invictus. Derudover tæller hans CV film som Fury, Suicide Squad og Wrath of Man 

 

Brie Larson (endnu ukendt rolle) 

Brie Larson er en af de nye store navne, der har tilsluttet sig det voksende cast. Der vides intet om hendes kommende rolle, så om hun er skurk eller på Torettos side, vides ikke.  

Larson er kendt fra film som Don Jon, The Gambler og Room, som hun vandt Oscaren for Bedste kvindelige hovedrolle for. Dertil har hun spillet Captain Marvel i Marvel-filmene Captain Marvel og Avengers: Endgame.

Jason Momoa (endnu ukendt rolle) 

Jason Momoa er også en af de nye store stjerner, der skal være en del af det hæsblæsende franchise. Ligesom Brie Larson vides der endnu intet om hans kommende rolle. Der er dog allerede nu rygter om, at Momoa skal være med i både 'Fast & Furious 10' samt film nr. 11 i den omfattende filmserie.  

Momoa blev verdenskendt efter hans rolle som Khal Drogo i Game af Thrones. Rollen banede vej for film som genindspilningen af Conan the Barbarian, Dune og rollen som Marvel-karakteren Aquaman i bl.a. Batman v Superman: Dawn of Justice, Justice League og Aquaman 

Alan Ritchson (endnu ukendt rolle) 

Den 37-årige skuespiller Alan Ritchson er også blandt de nye på rollelisten, men det er endnu uvist hvilken rolle, han skal spille i 'Fast & Furious 10'. Ritchson er kendt fra film som The Hunger Games: Catching Fire og The Wedding Ringer, men han er formentlig bedst kendt som Jack Reacher i serien Reacher 

Tony Morgan som FBI Agent 

Tony Morgan skal spille FBI Agent i den kommende Fast & Furious-film, men mere vides endnu ikke om hans karakter. Det må dog formodes, at han skal være med i nogle action-scener, da Morgan hovedsageligt er kendt som stuntbilist. Morgan har været stuntbilist i serien The Falcon and the Winter Soldier samt filmene Spider-Man 3: No Way Home og Doctor Strange in the Multiverse of Madness 

 

Daniela Melchior (endnu ukendt rolle) 

Den unge portugisiske skuespiller Daniela Melchior skal også være med i den kommende film i en endnu ukendt rolle.

Melchior er et forholdvist uskrevet blad, men hun har allerede medvirket i The Suicide Squad og kommer indenfor det næste års tid til at være aktuel i film som 'Assassin Club', 'Marlowe' og 'Guardians of the Galaxy 3'.  

Rita Moreno som Grandmother Toretto 

Den ikoniske skuespillerinde Rita Moreno er også at finde på den omfattende rolleliste. Der vides endnu ikke meget om hendes rolle, men det er blevet bekræftet, at hun skal spille bedstemor til Dominic, Jakob og Mia Toretto.  

Moreno har en lang og succesfuld karriere bag sig med film som West Side Story, 'The King and I' og Singin' in the Rain samt tv-serien Oz. Og så er hun det man kalder en EGOT, hvilket vil sige, at hun har vundet både en Emmy, en Grammy, en Oscar og en Tony Award.  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.